Technisch leidinggevende

Niveau
Tijdsduur
Logo van CBT
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,5 CBT heeft een gemiddelde beoordeling van 8,5 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

CBT biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Drachten, Eindhoven, Emmen, Enschede, Haarlem, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zwolle

Beschrijving

e opleiding technisch leidinggevende is geschikt voor iedereen die reeds leidinggevende taken uitvoert of de ambitie heeft om dit te gaan doen. Technisch leidinggevende zijn vaak werkzaam in verschillende sectoren binnen de techniek en in diverse functies, zoals supervisor of voorman. De technisch leidinggevende is verantwoordelijk voor het coachen en instrueren van medewerkers op technisch vlak en het begeleiden en motiveren van (nieuwe) medewerkers. Daarnaast handelt een technisch leidinggevende op eigen initiatief en bewaakt de voortgang, onderhoud, kwaliteit en veiligheid van het werk. Verantwoordelijkheden die als een behoorlijke uitdaging gezien kunnen worden. De opleiding leidinggeven…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Technisch Leidinggevende, Leidinggeven, Praktisch leidinggeven, Leiderschap en Coachend Leidinggeven.

e opleiding technisch leidinggevende is geschikt voor iedereen die reeds leidinggevende taken uitvoert of de ambitie heeft om dit te gaan doen. Technisch leidinggevende zijn vaak werkzaam in verschillende sectoren binnen de techniek en in diverse functies, zoals supervisor of voorman. De technisch leidinggevende is verantwoordelijk voor het coachen en instrueren van medewerkers op technisch vlak en het begeleiden en motiveren van (nieuwe) medewerkers. Daarnaast handelt een technisch leidinggevende op eigen initiatief en bewaakt de voortgang, onderhoud, kwaliteit en veiligheid van het werk. Verantwoordelijkheden die als een behoorlijke uitdaging gezien kunnen worden. De opleiding leidinggeven biedt de (aankomend) leidinggevende voldoende handvatten om leiderschapstaken succesvol uit te voeren, een optimale werkomgeving te creëren en het team zo te leiden dat doelstellingen behaald worden. De opleiding technisch leidinggevende bestaat uit zes modules en twee keuzedelen. De opleiding duurt 1 jaar en de lessen vinden wekelijks plaats op een vaste dag in de regio Rotterdam. Na het succesvol doorlopen van de modules, wordt de opleiding verzilverd met een erkend niveau 4 mbo-diploma (bekrachtigd door ROC Midden Nederland). Maar nog veel belangrijker: de leidinggevende communiceert vakkundig, denkt continu na over verbetermogelijkheden, initieert en vertaalt boodschappen in lijn met het bedrijfsdoel en neemt initiatief in werving van medewerkers. Dat noemen wij resultaat uit opleiden!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met CBT, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.