Athora All You Can Train

Niveau
Tijdsduur
Logo van Capgemini Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,6 Capgemini Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,6 (uit 3.723 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze cursus

Capgemini Academy biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Utrecht

Beschrijving

In het kader van de door het RIVM gecommuniceerde extra maatregelen, m.b.t. het tegengaan van verdere verspreiding van COVID-19, zijn trainingen bij ons op locatie omgezet naar virtuele varianten.

Korte beschrijving:

Je wilt groeien als professional. Je wilt digitaal fit worden. Natuurlijk heb je daar je Groeibudget voor. Maar door de drukte is het er nog even niet van gekomen hier iets zinvols mee te doen. Ook was het misschien lastig om te bepalen welke training je hiervoor het beste kon kiezen. Of was het bedrag wat je had net niet genoeg voor de training die je in gedachten had. We willen je graag helpen digitaal fit te worden. Daarom hebben we een All You Can Train abonnement voor je bedacht. Dit houdt in dat je voor € 1.500,- een jaar lang onbeperkt trainingen kunt volgen. Wanneer je hiervoor kiest beginnen we eerst met een intake. Je krijgt dan een ontwikkeladvies met concrete…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Scrum, Projectmanagement, Scrum Product Owner, Agile (algemeen) en Scrum Master.

In het kader van de door het RIVM gecommuniceerde extra maatregelen, m.b.t. het tegengaan van verdere verspreiding van COVID-19, zijn trainingen bij ons op locatie omgezet naar virtuele varianten.

Korte beschrijving:

Je wilt groeien als professional. Je wilt digitaal fit worden. Natuurlijk heb je daar je Groeibudget voor. Maar door de drukte is het er nog even niet van gekomen hier iets zinvols mee te doen. Ook was het misschien lastig om te bepalen welke training je hiervoor het beste kon kiezen. Of was het bedrag wat je had net niet genoeg voor de training die je in gedachten had. We willen je graag helpen digitaal fit te worden. Daarom hebben we een All You Can Train abonnement voor je bedacht. Dit houdt in dat je voor € 1.500,- een jaar lang onbeperkt trainingen kunt volgen. Wanneer je hiervoor kiest beginnen we eerst met een intake. Je krijgt dan een ontwikkeladvies met concrete tips voor trainingen die bij jou passen. Je krijgt vervolgens de gelegenheid om een jaar lang trainingen te volgen in ons klassikale Open Rooster in Utrecht. Ook ontvang je elke maand een nieuwsbrief met tips, informatie over nieuwe trainingen en een uitnodiging voor onze maandelijkse webcast over onderwerpen die jou helpen digitaal fit te worden. Welke trainingen we zoals hebben? Hierbij een paar voorbeelden: Cyber Security Awareness, Big Data, the Business Perspective, Scrum Product Owner, Robotic Process Automation (RPA) Foundation, Scrum Master for Business, Pyramid Principle, Agile in a day, Insights Discovery Scan met workshop, Omgaan met verandering, Client Centricity, Storytelling. Enthousiast geworden? Boek je ticket naar Digtaal Fit dan nu. We nemen dan binnenkort contact met je op om het intakegesprek te plannen.

Doelgroep:

Met dit All You Can Train aanbod kun je trainingen volgen die jou helpen om digitaal fit te worden. Je kunt alle klassikale trainingen volgen die we hebben en die we dit jaar nog gaan ontwikkelen. We helpen je ook om een keuze te maken door eerst een persoonlijk ontwikkelgesprek met je te hebben. Zo sluiten we het beste aan bij waar je nu staat en welke trainingen je het slimste kunt inzetten om te groeien naar digitaal fit. We helpen je om bij te blijven doordat we je maandelijks op de hoogte houden via onze All You Can Train nieuwsbrief. Je ontvangt maandelijkse ook een uitnodiging voor onze webcast over een relevant onderwerp in de digitale wereld.Dit All You Can Train aanbod is voor iedereen die bij Vivat werkt en wil groeien in persoonlijke vaardigheden en digitale vaardigheden. De trainingen die we aanbieden zijn relevant voor alle rollen en functies binnen Vivat. Of je nu acceptant bent of schadebehandelaar, lawyer, process manager, investment officer of DTC'er. We helpen je graag om fit-for-future te worden.Voor dit All You Can Train aanbod geldt dat dit alleen besteedt kan worden aan trainingen. Examens zijn uitgesloten. Als in een training een verplicht examen is opgenomen, geldt hiervoor een toeslag. Onderstaande lijst geeft een indicatie hiervan, maar is niet uitputtend.

 • ArchiMate®3 Foundation & Practitioner - € 445,-
 • DevOps Fundamentals (DASA) - € 275,-
 • DevOps Professional - Enable and Scale (DASA) - € 350,-
 • Professional Agile Leadership - Essentials - € 325,-
 • SAFe® DevOps - € 110,-
 • Leading SAFe® - € 110,-
 • SAFe® for Teams - € 110,-
 • Professional Scrum Master II - € 375,-
 • Scrum Master for Business - € 270,-
 • Professional Scrum with Kanban - € 325,-
 • Scrum Product Owner - € 325,-
 • Scrum Master - € 270,-
 • Software Engineering Track - Foundation - € 212,-
 • Professional Scrum Master - € 270,-
 • Professional Scrum Product Owner - € 325,-
 • TOGAF® 9 Certified Training (level 1 and 2) - € 455,-
 • TOGAF® 9 Foundation (level 1) - € 325,-
 • TOGAF® 9 Practitioner (level 2) - € 325,-

Voorvereisten:

Geen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
 • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
 • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Scrum.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.