Ideeen Verkopen en Acceptatie Verkrijgen

Niveau
Startdatum en plaats
Logo van Capgemini Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 Capgemini Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 1.551 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

3543 KA Utrecht
sep. 2019
Toon rooster
event 1 september 2019, 00:00-00:00, Ideeen Verkopen en Acceptatie Verkrijgen
3543 KA Utrecht
okt. 2019
Toon rooster
event 1 oktober 2019, 00:00-00:00, Ideeen Verkopen en Acceptatie Verkrijgen
3543 KA Utrecht
nov. 2019
Toon rooster
event 1 november 2019, 00:00-00:00, Ideeen Verkopen en Acceptatie Verkrijgen
3543 KA Utrecht
dec. 2019
Toon rooster
event 1 december 2019, 00:00-00:00, Ideeen Verkopen en Acceptatie Verkrijgen
3543 KA Utrecht
jan. 2020
Toon rooster
event 1 januari 2020, 00:00-00:00, Ideeen Verkopen en Acceptatie Verkrijgen
3543 KA Utrecht
feb. 2020
Toon rooster
event 1 februari 2020, 00:00-00:00, Ideeen Verkopen en Acceptatie Verkrijgen

Beschrijving

Korte beschrijving:

Heb je regelmatig een goed idee, maar durf je het niet aan het idee in te brengen in een vergadering? Of breng je vaker ideeen in, maar lukt het je niet anderen te overtuigen van jouw idee? Wel zie je anderen instemming krijgen op minder goede ideeen. Misschien heb je regelmatig een idee voor een betere aanpak, een slimmere technische oplossing, een kwaliteit- of procesverbetering. In deze competentietraining leer je jouw idee op een passende manier te communiceren. Daarbij is er zowel aandacht voor hoe je de boodschap afstemt op jouw publiek als voor de vorm die bij jou past. Tijdens de training krijg je daarmee ook inzicht in je eigen stijl van communiceren. Na afloop v…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Sales management, NIMA A Sales, NIMA B Sales, Sales forecasting en Verkoopstrategie.

Korte beschrijving:

Heb je regelmatig een goed idee, maar durf je het niet aan het idee in te brengen in een vergadering? Of breng je vaker ideeen in, maar lukt het je niet anderen te overtuigen van jouw idee? Wel zie je anderen instemming krijgen op minder goede ideeen. Misschien heb je regelmatig een idee voor een betere aanpak, een slimmere technische oplossing, een kwaliteit- of procesverbetering. In deze competentietraining leer je jouw idee op een passende manier te communiceren. Daarbij is er zowel aandacht voor hoe je de boodschap afstemt op jouw publiek als voor de vorm die bij jou past. Tijdens de training krijg je daarmee ook inzicht in je eigen stijl van communiceren. Na afloop van de training:

Doelgroep:

De training is bedoeld voor medewerkers die instemming op hun ideeen willen krijgen.Het individuele karakter van de training zorgt ervoor dat deze aansluit bij jouw eigen praktijk en leerdoelen. Je werkt met praktijkopdrachten, opdrachten met collega's, oefent in jouw eigen werksituatie, doet aan zelfreflectie en spart met je begeleider.Wekelijks bespreek je de uitgevoerde opdrachten met je begeleider via telefoon of mail. De totale studiebelasting bedraagt ongeveer 3 (werk)dagen in een periode van maximaal 3 maanden, afhankelijk van je leerdoel en tijd.De training is afgestemd op de behoeften van de deelnemers, of je deze nu in groepsverband doet, of individueel als Workplace Learning.

Voorvereisten:

Voor deelname aan de opleiding is geen specifieke voorkennis of vooropleiding vereist.

Doelstelling:

Misschien heb je regelmatig een idee voor een betere aanpak, een slimmere technische oplossing, een kwaliteit- of procesverbetering. In deze competentietraining leer je jouw idee op een passende manier te communiceren. Daarbij is er zowel aandacht voor hoe je de boodschap afstemt op jouw publiek als voor de vorm die bij jou past. Tijdens de opleiding krijg je daarmee ook inzicht in je eigen stijl van communiceren. Na afloop van de opleiding: kun je je idee stellig communiceren kun je jouw idee ondersteunen met argumenten die passen bij jouw publiek ben je in staat adequaat om te gaan met vragen en weerstand

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.