Samenwerken

Niveau
Startdatum en plaats
Logo van Capgemini Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 Capgemini Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 1.551 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

3543 KA Utrecht
sep. 2019
Toon rooster
event 1 september 2019, 00:00-00:00, Samenwerken
3543 KA Utrecht
okt. 2019
Toon rooster
event 1 oktober 2019, 00:00-00:00, Samenwerken
3543 KA Utrecht
nov. 2019
Toon rooster
event 1 november 2019, 00:00-00:00, Samenwerken
3543 KA Utrecht
dec. 2019
Toon rooster
event 1 december 2019, 00:00-00:00, Samenwerken
3543 KA Utrecht
jan. 2020
Toon rooster
event 1 januari 2020, 00:00-00:00, Samenwerken
3543 KA Utrecht
feb. 2020
Toon rooster
event 1 februari 2020, 00:00-00:00, Samenwerken

Beschrijving

Korte beschrijving:

Samen werken is nog geen samenwerken. Samenwerken betekent dat je met elkaar meedenkt, meewerkt, naar elkaar luistert en op zoek gaat naar de win-win om samen een gemeenschappelijk doel te bereiken. En samenwerken kun je leren. Vind je dat je in je werk kunt groeien door een betere samenwerking met je collega's? Komt het je werk ten goede als je meer oog leert hebben voor het gemeenschappelijke resultaat? Weet je wat jouw kracht is bij het samenwerken? Weet je wat jij kunt bijdragen en wat de bijdrage van je collega's is? In deze training krijg je inzicht in wat goed samenwerken inhoudt. Je wordt je bewust van jouw eigen bijdrage aan samenwerking en je leert de bijdrage v…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Samenwerken, Teamvorming, Teambuilding, Groepsdynamiek en Teamcoaching.

Korte beschrijving:

Samen werken is nog geen samenwerken. Samenwerken betekent dat je met elkaar meedenkt, meewerkt, naar elkaar luistert en op zoek gaat naar de win-win om samen een gemeenschappelijk doel te bereiken. En samenwerken kun je leren. Vind je dat je in je werk kunt groeien door een betere samenwerking met je collega's? Komt het je werk ten goede als je meer oog leert hebben voor het gemeenschappelijke resultaat? Weet je wat jouw kracht is bij het samenwerken? Weet je wat jij kunt bijdragen en wat de bijdrage van je collega's is? In deze training krijg je inzicht in wat goed samenwerken inhoudt. Je wordt je bewust van jouw eigen bijdrage aan samenwerking en je leert de bijdrage van anderen te zien en op waarde te schatten. Samenwerken heeft veel te maken met sensitiviteit en luisteren: door goed te communiceren op een manier die aansluit bij de ander, maak je samenwerken makkelijker. Na afloop van de training: Weet je wat samenwerken inhoudt Heb je inzicht in jouw eigen bijdrage aan samenwerken Kun je de bijdrage van anderen herkennen en waarderen Heb je inzicht in hoe je je communicatie zodanig moet inkleden dat deze optimaal bijdraagt aan een betere samenwerking.

Doelgroep:

Deze training is is voor iedereen die regelmatig met anderen samenwerkt en de doeltreffendheid van die samenwerking wil verhogen.Het individuele karakter van de training zorgt ervoor dat deze aansluit bij jouw eigen praktijk en leerdoelen. Je werkt met praktijkopdrachten, opdrachten met collega's, oefent in jouw eigen werksituatie, doet aan zelfreflectie en spart met je begeleider.Wekelijks bespreek je de uitgevoerde opdrachten met je begeleider via telefoon of mail. De totale studiebelasting bedraagt ongeveer 3 (werk)dagen in een periode van maximaal 3 maanden, afhankelijk van je leerdoel en tijd.De training is afgestemd op de behoeften van de deelnemers, of je deze nu in groepsverband doet, of individueel als Workplace Learning.

Voorvereisten:

Van de deelnemers wordt geen specifieke vooropleiding verwacht.

Doelstelling:

Hoe zorg je dat je beter samenwerkt? In deze opleiding krijg je inzicht in wat goed samenwerken inhoudt. Je word je bewust van je bijdrage aan samenwerking, en je leert de bijdrage van anderen te zienen op waarde te schatten. Samenwerken heeft veel te maken met sensitiviteit en luisteren: door goed te communiceren op een manier die aansluit bij de ander, maak je samenwerken makkelijker. Iemand die goed samenwerkt draagt actief bij aan het realiseren van gemeenschappelijke doelen, bevordert de onderlinge communicatie, deelt informatie soepel met anderen en ondersteunt anderen. Na afloop van de opleiding: weet je wat samenwerken inhoudt heb je inzicht in jouw eigen bijdrage aan samenwerken kun je de bijdrage van anderen herkennen en waarderen heb je inzicht in hoe je je communicatie zodanig moet inkleden dat deze optimaal bijdraagt aan een betere samenwerking.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Samenwerken.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.