Richting geven aan je loopbaan

Niveau
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Capgemini Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,5 Capgemini Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,5 (uit 2.798 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

place3543 KA Utrecht
sep. 2020
Toon rooster
event 1 september 2020, 00:00-00:00, Richting geven aan je loopbaan
place3543 KA Utrecht
okt. 2020
Toon rooster
event 1 oktober 2020, 00:00-00:00, Richting geven aan je loopbaan
place3543 KA Utrecht
nov. 2020
Toon rooster
event 1 november 2020, 00:00-00:00, Richting geven aan je loopbaan
place3543 KA Utrecht
dec. 2020
Toon rooster
event 1 december 2020, 00:00-00:00, Richting geven aan je loopbaan
place3543 KA Utrecht
jan. 2021
Toon rooster
event 1 januari 2021, 00:00-00:00, Richting geven aan je loopbaan
place3543 KA Utrecht
feb. 2021
Toon rooster
event 1 februari 2021, 00:00-00:00, Richting geven aan je loopbaan

Beschrijving

In het kader van de door het RIVM gecommuniceerde extra maatregelen, m.b.t. het tegengaan van verdere verspreiding van COVID-19, zijn trainingen bij ons op locatie omgezet naar virtuele varianten.

Korte beschrijving:

Herken je je in het volgende? Je doet je werk en regelt wat je manager je vraagt, maar je hebt niet het gevoel dat je zelf veel richting geeft aan je loopbaan. Daarnaast weet je niet precies wat je zou willen als je de vrije hand zou krijgen. Of je weet wel wat je wilt, maar voor je er erg in hebt is er al weer een jaar voorbij waarin je niet dichter bij je doelen bent gekomen. Je wilt beter in staat zijn om de regie zelf te voeren en richting te geven aan je loopbaan. In deze training bieden we jou die kans. Je ontdekt hoe je, zowel nu als in de toekomst, kunt bepalen wat voor jou belangrijk is in het leven en je loopbaan. Je start met het opstellen van een persoonlijk m…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Jouw Loopbaan, Loopbaanadvies, POP & Loopbaangesprekken, Loopbaancoaching en Loopbaanadviseur.

In het kader van de door het RIVM gecommuniceerde extra maatregelen, m.b.t. het tegengaan van verdere verspreiding van COVID-19, zijn trainingen bij ons op locatie omgezet naar virtuele varianten.

Korte beschrijving:

Herken je je in het volgende? Je doet je werk en regelt wat je manager je vraagt, maar je hebt niet het gevoel dat je zelf veel richting geeft aan je loopbaan. Daarnaast weet je niet precies wat je zou willen als je de vrije hand zou krijgen. Of je weet wel wat je wilt, maar voor je er erg in hebt is er al weer een jaar voorbij waarin je niet dichter bij je doelen bent gekomen. Je wilt beter in staat zijn om de regie zelf te voeren en richting te geven aan je loopbaan. In deze training bieden we jou die kans. Je ontdekt hoe je, zowel nu als in de toekomst, kunt bepalen wat voor jou belangrijk is in het leven en je loopbaan. Je start met het opstellen van een persoonlijk mission statement. Op basis daarvan bepaal je jouw doelen, stel je prioriteiten aan de doelen en vertaal je die vervolgens in concrete acties. Aan het eind van de training beschik je over technieken om richting te geven aan je loopbaan en heb je ook de eerste stappen hiervoor gezet. Na afloop van de training: Kun je een mission statement schrijven en zicht houden op de dingen die belangrijk zijn in je leven Kun je doelen voor de toekomst formuleren en prioriteren Weet je hoe je om kunt gaan met overtuigingen en gevoelens die het bereiken van het doel in de weg staan Weet je hoe je de doelen SMART kunt maken Weet je hoe je hulpbronnen kunt vinden voor het behalen van de doelen Ben je in staat een actieplan op te stellen en concrete stappen te zetten.

Doelgroep:

De opleiding is bedoeld voor medewerkers die richting willen geven aan hun werk- en priveleven.Het individuele karakter van de training zorgt ervoor dat deze aansluit bij jouw eigen praktijk en leerdoelen. Je werkt met praktijkopdrachten, opdrachten met collega's, oefent in jouw eigen werksituatie, doet aan zelfreflectie en spart met je begeleider.Wekelijks bespreek je de uitgevoerde opdrachten met je begeleider via telefoon of mail. De totale studiebelasting bedraagt ongeveer 3 (werk)dagen in een periode van maximaal 3 maanden, afhankelijk van je leerdoel en tijd.De training is afgestemd op de behoeften van de deelnemers, of je deze nu in groepsverband doet, of individueel als Workplace Learning.

Voorvereisten:

Voor deelname aan de opleiding is geen specifieke voorkennis of vooropleiding vereist.

Doelstelling:

Je wilt richting geven aan je loopbaan. In deze opleiding start je met het opstellen van een persoonlijk mission statement. Op basis daarvan bepaal je je persoonlijke doelen, geef je prioriteit aan dedoelen die eerst gerealiseerd dienen te worden en vertaal je die vervolgens in concrete acties. Aan het eind van de opleiding beschik je over technieken om richting te geven aan je loopbaan en heb jeook de eerste stappen hiervoor gezet. Na afloop van de opleiding: kun je een mission statement schrijven en bijwerken, d.w.z. een overzicht maken van de dingen die belangrijk zijn in je leven kun je doelen voor de toekomst formuleren en prioriteren weet je hoe je om kunt gaan met overtuigingen en gevoelens die het bereiken van het doel in de weg staan weet je hoe je de doelen SMART kunt maken weet je hoe je hulpbronnen kunt vinden voor het behalen van de doelen kun je de benodigde stappen voor de doelen bepalen ben je in staat een actieplan op te stellen en stappen te zetten.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.