ITIL® Intermediate: Operation Support and Analysis - Examen

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Capgemini Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 Capgemini Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 1.330 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

3543 KA Utrecht
22 feb. 2019
3543 KA Utrecht
27 feb. 2019
3543 KA Utrecht
1 mrt. 2019
3543 KA Utrecht
6 mrt. 2019
3543 KA Utrecht
8 mrt. 2019
3543 KA Utrecht
15 mrt. 2019
3543 KA Utrecht
20 mrt. 2019
3543 KA Utrecht
22 mrt. 2019
3543 KA Utrecht
29 mrt. 2019
3543 KA Utrecht
12 apr. 2019
3543 KA Utrecht
3 mei. 2019
3543 KA Utrecht
24 mei. 2019

Beschrijving

Korte beschrijving:

Dit examen vormt een logisch vervolg op de training ITIL® Operational Support and Analysis. Wanneer je slaagt, ontvang je het ITIL® Operational Support and Analysis certificaat. De training ITIL® Intermediate: Operation Support and Analysis moet je vooraf gevolgd hebben. Het examen vindt plaats op locatie bij Capgemini Academy, of op een locatie en tijdstip die jou het best uitkomen als je kiest voor de Anytime Anyplace variant. Alle faciliteiten voor het fysieke examen worden door ons verzorgd. Onze surveillant ziet er op toe dat het examen op een correcte wijze verloopt. In onze opleiding krijg je informatie over de inhoud en opzet van het examen, wil je daar meer over …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Korte beschrijving:

Dit examen vormt een logisch vervolg op de training ITIL® Operational Support and Analysis. Wanneer je slaagt, ontvang je het ITIL® Operational Support and Analysis certificaat. De training ITIL® Intermediate: Operation Support and Analysis moet je vooraf gevolgd hebben. Het examen vindt plaats op locatie bij Capgemini Academy, of op een locatie en tijdstip die jou het best uitkomen als je kiest voor de Anytime Anyplace variant. Alle faciliteiten voor het fysieke examen worden door ons verzorgd. Onze surveillant ziet er op toe dat het examen op een correcte wijze verloopt. In onze opleiding krijg je informatie over de inhoud en opzet van het examen, wil je daar meer over weten, kijk dan op de website van Axelos. Je moet jezelf minimaal 5 werkdagen voor de examendatum aanmelden. Meer over onze examens en examenvormen lees je op onze examenpagina.

Doelgroep:

Dit examen is het vervolg op de training ITIL® Intermediate: Operation Support and Analysis. Dit examen is alleen beschikbaar voor deelnemers die de opleiding ITIL® Intermediate: Operation Support and Analysis bij Capgemini Academy hebben gevolgd.

Voorvereisten:

Je moet voorafgaand aan dit examen de opleiding ITIL® Operational Support and Analysis van Capgemini Academy hebben gevolgd. Alle benodigde kennis voor dit examen heb je ontvangen tijdens die opleiding.

Doelstelling:

het afleggen van het examen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.