Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

Niveau
Tijdsduur
Trainers
B.W. Delleman+3
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Caleidoscoop Leertrajecten
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 Caleidoscoop Leertrajecten heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 179 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

8,9
Gemiddeld cijfer voor Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)
Gebaseerd op 55 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_half
M. Frijters
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Ik heb de Basisopleiding mediation gevolgd bij Caleidoscoop Leertrajecten. De meeste lessen in mijn editie zijn verzorgd door Jakke Cloin. Ik heb zijn manier van lesgeven en zijn openheid en interesse in de cursisten als zeer prettig ervaren. Bedankt! Tot de volgende training!!" - 05-02-2020 08:51

"Ik heb de Basisopleiding mediation gevolgd bij Caleidoscoop Leertrajecten. De meeste lessen in mijn editie zijn verzorgd door Jakke Cloin. I… alles lezen - 05-02-2020 08:51

Startdata en plaatsen

placeVeghel
10 sep. 2020 tot 4 dec. 2020
placeZwolle
8 okt. 2020 tot 11 dec. 2020
placeAmsterdam
16 nov. 2020 tot 15 dec. 2020
placeVeghel
16 nov. 2020 tot 26 jan. 2021

Beschrijving

Geaccrediteerde basisopleiding tot mediator: Mediation voor professionals

De 6- tot 12-daagse erkende en geaccrediteerde MfN - ADR - SKJ opleiding tot mediator.

Korte beschrijving
Bekleedt u een functie waarin u regelmatig geconfronteerd wordt (of kan worden) met conflicten? Wilt u bemiddelingsvaardigheden opdoen? Wilt u leren beter met conflicten om te gaan en deze om te zetten als motor voor groei en ontwikkeling? Wilt u zich vestigen als mediator? Dan is de goedgewaardeerde mediationopleiding bij Caleidoscoop Leertrajecten een uitgelezen kans om de capaciteiten waarover u beschikt aan te scherpen en ten volle te benutten.

Visie op mediation
Conflicten horen bij het leven. Ze komen overal…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Bemiddelingsvaardigheden, Mediation, Strategisch onderhandelen, Onderhandelen (verkoop) en Debatteren.

Geaccrediteerde basisopleiding tot mediator: Mediation voor professionals

De 6- tot 12-daagse erkende en geaccrediteerde MfN - ADR - SKJ opleiding tot mediator.

Korte beschrijving
Bekleedt u een functie waarin u regelmatig geconfronteerd wordt (of kan worden) met conflicten? Wilt u bemiddelingsvaardigheden opdoen? Wilt u leren beter met conflicten om te gaan en deze om te zetten als motor voor groei en ontwikkeling? Wilt u zich vestigen als mediator? Dan is de goedgewaardeerde mediationopleiding bij Caleidoscoop Leertrajecten een uitgelezen kans om de capaciteiten waarover u beschikt aan te scherpen en ten volle te benutten.

Visie op mediation
Conflicten horen bij het leven. Ze komen overal en altijd voor, groot of klein. In de persoonlijke of zakelijke sfeer eindigen niet zelden bij de rechter die een oordeel geeft waaraan partijen zich dienen te houden. Door toepassing van mediation is het mogelijk die laatste stap vóór te zijn. De neutrale mediator zoekt - samen met partijen - naar een ingang om het conflict op te lossen en op een voor alle partijen redelijke wijze af te handelen. Juist dat samen zoeken omvat de kern van mediation.

Een mediator is een onafhankelijke en professionele bemiddelaar die kan helpen om een conflict of meningsverschil op te lossen. Mediation groeit explosief: het wordt meer geïntegreerd als managementtool, de overheid ziet een steeds belangrijker voordeel in de toepassing van mediation, de rechtbank verwijst vaker zaken door naar de mediator, mediation woordt steeds meer toegepast bij familieconflicten en in echtscheidingen en ook binnen arbeidsrelaties vinden steeds meer mensen hun weg naar mediation. U leert tijdens de opleiding onderscheiden welke zaken zich lenen voor mediation en welke niet. 

Dit is een afwisselende en interactieve mediationopleiding en ook als u (nog) niet de wens koestert om als mediator aan de slag te gaan, is dit een zeer effectieve opleiding. De verkregen inzichten en vaardigheden tijdens de opleiding zijn onmiddellijk inzetbaar en uiterst effectief toe te passen in uw dagelijks werk. Het is niet nodig om hiervoor een juridische achtergrond of - ervaring te hebben! 

Mediationopleidingen van Caleidoscoop Leertrajecten vindt u door heel Nederland. Onze jarenlange ervaring biedt de garantie op een gedegen en uiterst kwalitatief opleiding. 

Modulaire opbouw
Onze Mediationopleiding is ontwikkeld voor ieder die zich professioneel, als registermediator (MfN/ADR) met conflictbemiddeling en mediation bezighoudt of zich wil gaan bezighouden. Steeds vaker blijkt er behoefte aan een mediationopleiding, kennis en vaardigheden op gebied van conflictbehandeling, zonder dat daarbij op voorhand behoefte bestaat aan MfN registermediatorschap of opname in enig ander register voor mediators. Om optimaal aan te sluiten bij uw behoefte, bieden wij daarom de mediation opleiding aan in een modulaire opbouw. Het biedt u als deelnemer de mogelijkheid een volledige opleiding tot mediator samen te stellen of die onderdelen te volgen die aansluiten bij uw situatie en uw behoefte.

 • Module I: Basisopleiding Mediation – Conflictspecialist
  Tijdens module 1, de basisopleiding, die bestaat uit 6 dagen / 12 dagdelen, leren de deelnemers alles over conflicten en hun dynamiek, het mediationproces en conflictbehandeling daarbinnen. 

 • Module II: Basisopleiding Mediation, MfN-registratie en formele aspecten van mediation
  Daarna kunnen deelnemers de opleiding vervolgen met module II,  Formele aspecten en MfN-registratie,  die bestaat uit 4 dagen / 8 dagdelen. Daarin staan de formele aspecten van mediation en  de MfN-reglementen en -registratie centraal.

 • Module III: Assessmenttraining
  Ten slotte kunnen deelnemers hun opleiding afronden met module III, Assessmenttraining, die bestaat uit 2 dagen / 4 dagdelen, waarin de focus ligt op de praktijk van mediation en voorbereiding op het afleggen van de vaardigheidstoets. 

De kosten voor deelname aan de opleiding zijn afhankelijk van het gekozen aantal modules en lesdagen. De genoemde prijs op deze site is de complete prijs voor deelname aan module I! Deelname aan module II en/of module III wordt seperaat gespecificeerd. Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We organiseren regelmatig vrijblijvende informatieavonden en denken graag met je mee in mogelijkheden.

Doelstellingen:
In deze door de MfN en ADR erkende mediation opleiding worden deelnemers opgeleid tot professioneel mediator in allerlei conflicten, die in de maatschappij en een organisatie als de uwe kunnen spelen. Na deze opleiding zijn deelnemers in staat om:

·   Te onderscheiden welke zaken zich voor mediation lenen en welke niet
·   Specifieke mediationvaardigheden toe te passen
·   De regie over een conflictgesprek te houden
·   Stap voor stap een mediation te doorlopen: van de vraag om informatie
    tot de daadwerkelijke mediation, van verwijzing tot eindovereenkomst
·   Om te gaan met externe adviseurs
·   Te bemiddelen met meer dan één mediator of partij
·   Het onderscheid tussen adviseren en informeren voortdurend in het oog
    te houden en toe te passen
·   De eigen houding ten opzichte van conflicten te bepalen, alsmede het
    effect daarvan op uw rol als mediator.
·   Persoonlijke valkuilen en dilemma's in relatie tot conflicten te herkennen
    en te hanteren
·   Machtsverschillen in mediation te herkennen en te hanteren.
·   Mogelijke verwarring tussen de rol van (interne) mediator en de
    eigenlijke rol als professional in een specifieke organisatie te bewaken
·   Typische organisatieconflicten te herkennen en effectieve strategieën te
    bedenken.

Leermethode:
Oefeningen – onderwijsleergesprek – rollenspellen - demonstratievideo’s – huiswerkopdrachten - casusanalyse.

Bijzonderheden:
Na afronding van de opleiding ontvangen de deelnemers een certificaat. Om in aanmerking te komen voor het register van mediators van de MfN en het ADR, kunnen deelnemers daarnaast op eigen initiatief een kennistoets afleggen. In deze opleiding wordt aandacht besteed aan de voorbereiding op deze toets. 

Bestemd voor (ook voor niet-juristen):
De mediation opleiding is bestemd voor professionals in organisaties, zelfstandig gevestigde professionals en ieder die in zijn/haar rol te maken heeft met conflicten. De opleiding tot mediator is voor zeer uiteenlopende (beroeps)achter­gronden geschikt: managers, psychologen, maatschappelijk werkers, directeuren, politiemensen, HRM’ers, (arbo- en bedrijfs)artsen, advocaten, notarissen, hulpverleners, arbeids­deskundigen, interim-managers, piloten, ambtenaren, HR-managers, enzovoorts. De gevarieerde achtergrond van de deelnemers biedt interdisciplinaire invalshoeken tijdens de opleiding, vanuit eenzelfde werk- en denkniveau. 

Wij bieden u: 

 • Een professionele erkende opleiding
 • Goede balans tussen theorie en praktijk
 • Trainers zijn ervaren en gecertificeerde mediators
 • Intensieve begeleiding tijdens en ook na de opleiding
 • Wij werken met kleine groepen voor optimale leeromgeving
 • Participatie in kennis- en ontwikkelingsnetwerk en de mogelijkheid om een echte mediation met een ervaren mediator mee te lopen.
 • 1x per jaar een gratis informatieve netwerkbijeenkomst, waarvoor je tevens PE of PO punten ontvangt. 
 • De deelnemers krijgen toegang geboden tot een digitale leeromgeving, waar zij tot een jaar na afronding van de opleiding toegang toe hebben.
 • Tenslotte bieden wij u eveneens de mogelijkheid om na afloop van de gevolgde opleiding met ons te onderzoeken hoe u de opleiding en ontwikkeling op dit gebied wilt in- en/of voortzetten.
 • Hoge slagingspercentages. 


Bijzonderheden:
Na afronding van module I en II van de training ontvangen de deelnemers een certificaat. Om in aanmerking te komen voor het register van mediators van de MfN en het ADR kunnen deelnemers daarnaast op eigen initiatief een kennistoets af te leggen. In deze opleiding wordt aandacht besteed aan de voorbereiding op deze toets. Literatuur en boeken is bij de prijs inbegrepen.

Caleidoscoop Leertrajecten een ervaren en innovatief bedrijf dat sinds haar oprichting in 2003 professionals, teams en organisaties van dienst is op het gebied van mediation, conflictbemiddeling samenwerken, conflict en leiderschap. Wij verzorgen verschillende geaccrediteerde opleidingen, workshops en maatwerk.

Je bent van harte welkom op onze maandelijkse gratis informatiebijeenkomst! Geheel vrijblijvend maak je kennis met ons bureau en de trainers, kun je onderzoeken welke opleiding aan je behoeften en wensen voldoet en krijg je antwoord op al je vragen over onze erkende mediation opleiding(en). Kijk op de website voor actuele data of neem contact met ons op.

Caleidoscoop Leertrajecten: jouw partner in mediation, opleidingen, coaching en advies.

8,9
Gemiddeld cijfer voor Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)
Gebaseerd op 55 ervaringen
starstarstarstarstar_half
M. Frijters
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Ik heb de Basisopleiding mediation gevolgd bij Caleidoscoop Leertrajecten. De meeste lessen in mijn editie zijn verzorgd door Jakke Cloin. Ik heb zijn manier van lesgeven en zijn openheid en interesse in de cursisten als zeer prettig ervaren. Bedankt! Tot de volgende training!!" - 05-02-2020 08:51

"Ik heb de Basisopleiding mediation gevolgd bij Caleidoscoop Leertrajecten. De meeste lessen in mijn editie zijn verzorgd door Jakke Cloin. I… alles lezen - 05-02-2020 08:51

starstarstarstarstar
B Stubbe
10
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Ik vond het een leerzame en uitgebreide basisopleiding tot mediator, de lesdagen worden gegeven door ervaren docenten met veel praktijkervaring. Er mogen wat mij betreft nog meer praktijkgerichte voorbeelden aan bod komen, maar ben zeer tevreden! " - 20-01-2020 16:06

"Ik vond het een leerzame en uitgebreide basisopleiding tot mediator, de lesdagen worden gegeven door ervaren docenten met veel praktijkervar… alles lezen - 20-01-2020 16:06

starstarstarstarstar
F. Van der Velden
Regiomanager
10
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Ik heb de opleiding en de docenten van Caleidoscoop als bijzonder prettig en warm ervaren. Een prettige en veilige omgeving, deskundige en flexibele docenten, die uitstekend inspelen op de behoeften van de cursist(en) en een uitstekende verzorging. In combinatie met een fantastische groep aan mede-cursisten een top ervaring, die vertrouwen geeft voor de toekomst!" - 15-01-2020 14:06

"Ik heb de opleiding en de docenten van Caleidoscoop als bijzonder prettig en warm ervaren. Een prettige en veilige omgeving, deskundige en f… alles lezen - 15-01-2020 14:06

starstarstarstarstar_half
H. Brinkhof
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"De basisopleiding Mediation voor professionals, heeft mij verder gebracht in de ontwikkeling naar mediator. Mede dankzij zeer ervaren praktijkdocenten: hun voorbeelden en verhalen zijn relevant en dragen bij aan het leerproces, ze zijn in staat om in korte tijd een veilige leeromgeving te creëren en in te spelen op behoeften van de cursisten." - 12-09-2019 10:25

"De basisopleiding Mediation voor professionals, heeft mij verder gebracht in de ontwikkeling naar mediator. Mede dankzij zeer ervaren prakti… alles lezen - 12-09-2019 10:25

starstarstarstarstar_half
C. Wendel
Stadsdeelregisseur
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"De docenten zijn geweldig, een hele mooie opleiding. De opleiding raad ik anderen aan en ik ben zeer tevreden! Aan voorbeelden van uit de praktijk heb ik het meest gehad, die de docenten volop beschikbaar hadden. " - 07-08-2019 09:49

"De docenten zijn geweldig, een hele mooie opleiding. De opleiding raad ik anderen aan en ik ben zeer tevreden! Aan voorbeelden van uit de pr… alles lezen - 07-08-2019 09:49

starstarstarstarstar_border
C. Verduijn
8
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"De kijk van Caleidoscoop op conflicten heeft een inspirerende werking. Caleidoscoop noemt conflicten ‘de motor voor groei en ontwikkeling’ en dat is precies hoe ik deze opleiding heb ervaren. De motor voor mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. Deze opleiding heeft mijn visie op conflicten en daarmee mijn visie op mediation een zeer positieve manier veranderd." - 04-06-2019 14:39

"De kijk van Caleidoscoop op conflicten heeft een inspirerende werking. Caleidoscoop noemt conflicten ‘de motor voor groei en ontwikkeling’ e… alles lezen - 04-06-2019 14:39

starstarstarstarstar_half
M Schotman
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"De opleiding heeft me vooral erg veel over mezelf geleerd. Het werd me weer duidelijk dat ik te hard wil werken of al te snel een oplossing in mijn hoofd heb. Ik mag meer gaan leunen. Tevens gaf men mij het gevoel da ik het kan, kan leren. Een positieve ervaring!" - 04-06-2019 14:36

"De opleiding heeft me vooral erg veel over mezelf geleerd. Het werd me weer duidelijk dat ik te hard wil werken of al te snel een oplossing … alles lezen - 04-06-2019 14:36

starstarstarstarstar_half
Y. den Exter
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"De Mediation Opleiding bij Caleidoscoop Leertrajecten is een erg inspirerende opleiding, met zeer bekwame en gedreven docenten waarbij de student centraal staat! Daarbij leer je in korte tijd heel veel. Chapeau!!" - 04-06-2019 14:27

"De Mediation Opleiding bij Caleidoscoop Leertrajecten is een erg inspirerende opleiding, met zeer bekwame en gedreven docenten waarbij de st… alles lezen - 04-06-2019 14:27

Kim van Dooren, EHP
starstarstarstarstar
Kim van Dooren
Hypotheekadviseur
10
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Zeer fijne docenten! Ruimte om jezelf te zijn en om te ervaren hoe je zelf reageert in bepaalde situaties. Daar leer je vervolgens sturing op om jezelf te kunnen ontwikkelen en te leren omgaan met je eigen gevoelens in conflicten, zodat je het mediatorvak goed kunt uitvoeren." - 26-02-2019 10:47

"Zeer fijne docenten! Ruimte om jezelf te zijn en om te ervaren hoe je zelf reageert in bepaalde situaties. Daar leer je vervolgens sturing o… alles lezen - 26-02-2019 10:47

starstarstarstarstar
Irske Wassenberg
10
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Na het doen van de opleiding weet je precies wat je rol als mediator is en voel je je klaar om aan de slag te gaan als mediator! Er wordt tijdens de opleiding veel geoefend, ervarend geleerd. De trainers hebben veel ervaring en kennis van mediation. Deze opleiding is een echte aanrader!" - 26-02-2019 10:43

"Na het doen van de opleiding weet je precies wat je rol als mediator is en voel je je klaar om aan de slag te gaan als mediator! Er wordt ti… alles lezen - 26-02-2019 10:43

starstarstarstarstar_half
F. Boumhand
Coördinator taakstraffen
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Deze opleiding tot mediator was een leerzame ervaring! Ik heb de training gevolgd in Veghel gedurende het najaar van 2018, met docenten Marloes Treffers, Rudi Thomas, Bas Delleman en Jakke Cloïn. Ik ben zeer tevreden." - 21-12-2018 15:05

"Deze opleiding tot mediator was een leerzame ervaring! Ik heb de training gevolgd in Veghel gedurende het najaar van 2018, met docenten Marl… alles lezen - 21-12-2018 15:05

starstarstarstarstar
Rik van Grienven
mediator
10
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Ik heb de mediation opleiding als heel prettig ervaren. Er wordt een veilige leeromgeving gecreëerd om (mediation) vaardigheden eigen te maken. Er is een goede balans tussen theorie en praktijk. De trainer(s) hebben veel ervaring op het gebied van mediation en sluiten goed aan bij het niveau van de groep. " - 20-09-2018 07:05

"Ik heb de mediation opleiding als heel prettig ervaren. Er wordt een veilige leeromgeving gecreëerd om (mediation) vaardigheden eigen te mak… alles lezen - 20-09-2018 07:05

Ruud Jansen
starstarstarstarstar
Ruud Jansen
Algemeen directeur bij aXiehuis
10
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"De opleiding benadert mediation niet alleen vanuit de juridische kant of psychologische kant, maar vanuit het geheel als een systeem (systemische benadering). Dit maakt voor mij dat deze opleiding zich onderscheidt van andere opleidingen.

Docenten zijn zeer bevlogen en ervaren. Zeer inspirerend om mee samen te werken en van te mogen leren." - 31-08-2018 13:15

"De opleiding benadert mediation niet alleen vanuit de juridische kant of psychologische kant, maar vanuit het geheel als een systeem (system… alles lezen - 31-08-2018 13:15

Gina Maring
starstarstarstarstar_border
Gina Maring
Manager HR at PHOTONIS
8
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"De mediation opleiding is erg praktijk gericht, door middel van oefeningen met een kleine groep is het een erg fijne en persoonlijke training!
Conflicthantering en leren van elkaar staat voorop. " - 20-07-2018 09:45

"De mediation opleiding is erg praktijk gericht, door middel van oefeningen met een kleine groep is het een erg fijne en persoonlijke trainin… alles lezen - 20-07-2018 09:45

starstarstarstarstar_border
Klaas van der Veen
8
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Op een geweldige locatie in Bakkeveen zeer inspirerende lessen gehad van Marjon en Marloes! Praktijk en theorie werden keurig afgewisseld. De casussen waren best intensief en pittig, maar juist dat maakte het zeer leerzaam." - 19-07-2018 17:55

"Op een geweldige locatie in Bakkeveen zeer inspirerende lessen gehad van Marjon en Marloes! Praktijk en theorie werden keurig afgewisseld. D… alles lezen - 19-07-2018 17:55

starstarstarstarstar_half
Laura Derks
Medewerker zorg
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Voor mij was de opleiding een intensieve en leerzame ervaring, met een enorme persoonlijke ontwikkeling.
Fijne professionele en enthousiasme trainers met veel kennis van het vak. Ik kan de opleiding echt aanraden. " - 16-07-2018 15:11

"Voor mij was de opleiding een intensieve en leerzame ervaring, met een enorme persoonlijke ontwikkeling. Fijne professionele en enthousiasm… alles lezen - 16-07-2018 15:11

Fannie Looijmans
starstarstarstarstar_half
Fannie Looijmans
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Begonnen aan de opleiding om mijn kennis betreffende conflicten te verbreden. Het heeft me meer gebracht dan verwacht. Door de professionaliteit en het enthousiasme van de verschillende trainers, heb ik nieuwe kennis en kunde opgedaan. Mijn geloof in de kansen bij een conflict is nog meer versterkt. " - 14-07-2018 17:15

"Begonnen aan de opleiding om mijn kennis betreffende conflicten te verbreden. Het heeft me meer gebracht dan verwacht. Door de professionali… alles lezen - 14-07-2018 17:15

starstarstarstarstar_half
Ine Van Veldhoven
Business Analist Rabobank
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Prima opleiding, goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Erg deskundige, ervaren en enthousiaste docenten. Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Ik beveel deze cursus en Caleidoscoop als opleider van harte aan! " - 13-07-2018 13:19

"Prima opleiding, goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Erg deskundige, ervaren en enthousiaste docenten. Veel aandacht voor persoonl… alles lezen - 13-07-2018 13:19

Jurgen van Herwijnen
starstarstarstarstar_half
Jurgen van Herwijnen
senior jurist bij MB-ALL B.V.
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"De opleiding bij Caleidoscoop heeft mijn mening over het nut van mediation nog meer versterkt. De opleiding is zeer praktijkgericht, direct toepasbaar en wordt gegeven door zeer toegewijde docenten. Alles bij elkaar een zeer goede aanvulling op mijn dagelijkse juridische praktijk." - 13-07-2018 12:10

"De opleiding bij Caleidoscoop heeft mijn mening over het nut van mediation nog meer versterkt. De opleiding is zeer praktijkgericht, direct … alles lezen - 13-07-2018 12:10

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Uitstekende opleiding en meer dan tevreden! De opleiding biedt gerichte persoonlijke aandacht, ervaren en prettige docenten (wat een kennis en goed overgebracht!), een duidelijke opbouw en een goede balans tussen theorie en praktijk. Naast het leren van de technieken, ervaar je ook een persoonlijke ontwikkeling! Het heeft me enthousiast gemaakt en gemotiveerd voor meer. Ik kan deze opleiding en de opleider van harte aanbevelen. Caleidoscoop, bedankt!" - 14-06-2018 16:16

"Uitstekende opleiding en meer dan tevreden! De opleiding biedt gerichte persoonlijke aandacht, ervaren en prettige docenten (wat een kennis … alles lezen - 14-06-2018 16:16

Marion van Haastregt - Mediation opleiding
Marion van Haastregt
Mediation opleiding
9,3
Marloes Treffers - ‘Most people spend more time and energy going around problems, than in trying to solve them’. – Henry Ford
Marloes Treffers
‘Most people spend more time and energy going around problems, than in trying to solve them’. – Henry Ford
9,3

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Caleidoscoop Leertrajecten, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.