Risico Management - Cadence

Niveau
Tijdsduur
Logo van Cadence MC
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,6 Cadence MC heeft een gemiddelde beoordeling van 8,6 (uit 10 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Risicomanagement 

Projecten brengen per definitie risico’s met zich mee. Sommige risico’s kunnen door goede projectcommunicatie, door vermijden of door verkleinen worden beheerst. Andere risico’s vereisen noodplannen. Soms worden risico’s geïdentificeerd, maar het team doet er niets aan om ze aan te pakken. Ongeacht of de marktomstandigheden veranderen, een juridische hobbel opdoemt, het weer sterk verandert of een staking plaatsvindt: het projectteam moet zijn projectdoel halen. In de Cadence Risicomanagement training leert u de controle te behouden, ongeacht de omstandigheden. Leer technieken om risico’s te herkennen en ze aan te pakken om verrassingen te vermijden, crises te beperken en …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Risicomanagement 

Projecten brengen per definitie risico’s met zich mee. Sommige risico’s kunnen door goede projectcommunicatie, door vermijden of door verkleinen worden beheerst. Andere risico’s vereisen noodplannen. Soms worden risico’s geïdentificeerd, maar het team doet er niets aan om ze aan te pakken. Ongeacht of de marktomstandigheden veranderen, een juridische hobbel opdoemt, het weer sterk verandert of een staking plaatsvindt: het projectteam moet zijn projectdoel halen. In de Cadence Risicomanagement training leert u de controle te behouden, ongeacht de omstandigheden. Leer technieken om risico’s te herkennen en ze aan te pakken om verrassingen te vermijden, crises te beperken en negatieve impact op het project en de organisatie af te wenden.

Overzicht

Risicomanagement is essentieel voor projectsucces. Werk opnieuw doen, fouten en schade kunnen worden verminderd of geëlimineerd. Risicomanagement is een proactieve manier om uw projecten binnen kosten, schedule en prestatie op te leveren. In feite tonen studies van het Project Management Institute (PMI) een 90% afname van projectproblemen aan wanneer risicomanagement wordt gebruikt. Door risicomanagement krijgt de projectmanager controle over het project, in plaats van dat het project de controle over de projectmanager heeft.
Door oefening en onderlinge discussies worden deelnemers in staat gesteld om de sleutelrollen in het risicomanagement proces te spelen. De focus van deze training ligt op het verschaffen van eenvoudige, praktische benaderingen en technieken om risico te managen – door complexiteit te verminderen.

Uitkomsten van de training

  • Leer tools en technieken gebruiken om risico’s te identificeren en te wegen
  • Onderzoek het risicoprofiel van mensen in uw bedrijf of afdeling
  • Leer risico’s in projectfasen te managen
  • Onderzoek de impact en waarschijnlijkheid van risico’s
  • Leer manieren om risico’s te vermijden, verminderen, over te dragen of te accepteren
  • Leer noodplannen op te stellen
  • Bepaal uw reactie op vastgestelde risico’s

Deze training is een verdieping van de project management trainingen van Cadence. Zoals bij alle Cadence trainingen worden praktische en rechttoe–rechtaan technieken gebruikt die direct tijdens en na de training zijn toe te passen.

Doelgroep: Projectmanagers, Programmamanagers, Senior Teamleden, Functionele Managers.

Duur: 1 dag (08.30-17.30 u.)

Format: open of inhouse

PDU’s: 8

Cadence: uitgeteste en in de praktijk bewezen methoden waar u op kunt bouwen: consistente projectresultaten, actiegericht, met succes toegepast door vele honderdduizenden projectprofessionals in ruim 50 landen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Cadence MC, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.