Training Effectief Online Vergaderen individueel

Tijdsduur

Training Effectief Online Vergaderen individueel

BTR Trainingen
Logo van BTR Trainingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,8 BTR Trainingen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,8 (uit 364 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze training

Beschrijving

Inleiding Training Effectief Online Vergaderen

Tijdens deze training leer je hoe je de online wereld in je voordeel laat werken. Je bent bekend met de online mogelijkheden en hoe je deze efficiënt inricht. Voortaan haal je meer resultaat uit jouw online vergaderingen en samenwerkingen dankzij een heldere structuur, betrokkenheid en focus. Deze training is bedoeld voor iedereen die steeds meer te maken krijgt met online samenwerkingen en tools en de mogelijkheden hiervan optimaal wil benutten. Wij maken uitsluitend gebruik van maatwerktrainingen omdat wij niet geloven in het principe van individual inschrijving. Iedere deelnemer heeft zijn eigen ontwikkeldoelen en die worden optimaal vervaard…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Effectief vergaderen, Vergaderen, Luisteren & Luistervaardigheden, Communicatieve vaardigheden en Argumenteren.

Inleiding Training Effectief Online Vergaderen

Tijdens deze training leer je hoe je de online wereld in je voordeel laat werken. Je bent bekend met de online mogelijkheden en hoe je deze efficiënt inricht. Voortaan haal je meer resultaat uit jouw online vergaderingen en samenwerkingen dankzij een heldere structuur, betrokkenheid en focus. Deze training is bedoeld voor iedereen die steeds meer te maken krijgt met online samenwerkingen en tools en de mogelijkheden hiervan optimaal wil benutten. Wij maken uitsluitend gebruik van maatwerktrainingen omdat wij niet geloven in het principe van individual inschrijving. Iedere deelnemer heeft zijn eigen ontwikkeldoelen en die worden optimaal vervaardigd.

Welke onderwerpen komen aan bod bij de Training Effectief Online Vergaderen?

De training effectief online vergaderen kan uit verschillende onderwerpen bestaan, altijd toegespitst op jouw situatie of de organisatiebehoefte. Vanuit de behoefte die er gevraagd wordt stellen wij een training op maat samen. Hierdoor is het voor iedere deelnemer interessant op zijn of haar eigen niveau en leerbehoefte. Onderwerpen die mogelijk aan bod komen tijdens de training effectief online vergaderen zijn:

  • Inzet van verbale en non-verbale communicatie
  • Omgaan met weerstand en online valkuilen
  • Welke online tools kunnen een online vergadering ondersteunen
  • Doelen tijdens een online vergadering
  • Faciliteren van een online vergadering
  • Online betrokkenheid en interactie creëren
  • Taken en gedrag van de voorzitter en deelnemers
  • Inzicht in online discussieregels en vergadertechnieken

Training Effectief Online Vergaderen, wat leer ik?

Na het volgen van een training effectief online vergaderen krijg je inzicht in de nieuwste online tools. Jij bent straks in staat om tips en tricks te gebruiken die passen bij jouw praktijk en jouw dagelijkse werkzaamheden tijdens een online meeting. Bovendien verbeter je je verbale en non-verbale communicatie, belangrijk bij het communiceren op afstand. Onze trainers zijn in staat om jou op een constructief kritische wijze naar je eigen samenwerkingen en vergaderingen te laten kijken. Daarbij maken ze gebruik van online tools die passen bij het doel van jouw vergadering. Wil jij nou ervaring opdoen op het gebied van effectief en efficiënt online vergaderen? Wij zorgen ervoor dat jij straks de facilitator bent van inspirerende en creatieve online sessies.

Dit is hoe wij te werk gaan

Bij BTR Trainingen staan de deelnemers centraal. Jullie leerdoelen en -behoeftes zijn de basis van iedere training die wij verzorgen. We starten met een persoonlijke intake om meer informatie te verzamelen over de precieze leervraag. Op basis daarvan kiezen we één van onze ervaren trainers die expert is op dat vakgebied. Vervolgens vindt er een kennismaking plaats tussen de trainer en de deelnemer om de inhoud van de training te bepalen. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat er een klik is tussen de trainer en de deelnemers. Alleen dan kun je het maximale in jezelf naar boven halen. Op basis van het kennismakingsgesprek schrijven wij een adviesvoorstel en gaan we data kiezen waarop de training plaats kan vinden. In hetzelfde adviesvoorstel maak je ook kennis met onze praktisch ingestelde trainers.

Wat kost een Training Effectief Online Vergaderen?

De kosten van onze maatwerktrainingen hangen altijd af van de vraag die zich voordoet. Omdat de duur en de inhoud worden aangepast op de organisatie en de persoonlijke wensen van de deelnemer, kunnen de kosten verschillen. We schetsen een kostenplaatje waar jij en je organisatie in alle rust over na kunnen denken. Wees je wel bewust van het feit dat je zelf aan de basis staat van wat de training voor jou oplevert. Wil je hier meer over weten? We staan je graag telefonisch te woord om onze werkwijze verder toe te lichten. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met BTR Trainingen, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.