Brickhouse Academy

Adres:

Marktstraat 51
1411 CZ Naarden

Beschrijving

Brickhouse Academy heeft als doel om wetenschappelijke kennis op het gebied van gezondheid en psychologie, en kennis uit het bedrijfsleven over verandermanagement op een toegankelijke manier te vertalen voor dagelijks gebruik door iedereen. Dit doen we door middel van het schrijven van boeken, het geven van lezingen, workshops en trainingen. Door het trainen van professionals bevordert Brickhouse …

Lees de volledige beschrijving

Brickhouse Academy heeft als doel om wetenschappelijke kennis op het gebied van gezondheid en psychologie, en kennis uit het bedrijfsleven over verandermanagement op een toegankelijke manier te vertalen voor dagelijks gebruik door iedereen. Dit doen we door middel van het schrijven van boeken, het geven van lezingen, workshops en trainingen. Door het trainen van professionals bevordert Brickhouse Academy het evidence-based werken, zodat zij succesvoller worden.

Masterclasses vinden plaats in kleine groepen van maximaal 15 personen. Hierdoor is individuele aandacht gewaarborgd, waardoor grote stappen gemaakt worden tijdens een trainingsdag. Er wordt voortdurend afgewisseld tussen theorie en de praktische toepassing ervan. Hierbij wordt interactief gewerkt, aan de hand van door de deelnemers ingebrachte casuïstiek. 

 

Ervaring met Brickhouse Academy?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Brickhouse Academy? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Brickhouse Academy heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Extra kenmerken