(Herhaling) VOL VCA

Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Bouwradius

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Nieuwegein
1 apr. 2020
Toon rooster
event 1 april 2020, 08:30
Capelle aan de IJssel
7 apr. 2020
Toon rooster
event 7 april 2020, 08:30-16:00
Sappemeer
8 apr. 2020
Toon rooster
event 8 april 2020, 08:30-16:00
Nieuwegein
15 apr. 2020
Toon rooster
event 15 april 2020, 08:30-16:00
Delft
16 apr. 2020
Toon rooster
event 16 april 2020, 08:30-16:00
Diemen
23 apr. 2020
Toon rooster
event 23 april 2020, 08:30-16:00
Diemen
7 mei. 2020
Toon rooster
event 7 mei 2020, 08:30
hardinxveld-giessendam
31 aug. 2020
Toon rooster
event 31 augustus 2020, 08:30

Beschrijving

Het VOL VCA diploma in een dag halen of herhalen. Deze training is zo ingericht dat je binnen een dag je VCA diploma op zak heeft. Het is een korte intensieve trainingsdag, waarbij alle eindtermen behandeld worden en ingezoomd op de gebieden waarvan de docenten weten waar de deelnemers wat moeite mee hebben. Tevens wordt je met examentrainingen klaargestoomd voor het examen, die aansluitend op de trainingsdag afgenomen wordt. Wat leer je?Het (opnieuw) behalen van het diploma 'VOL VCA', als bewijs dat de kennis van de deelnemer weer up-to-date is met betrekking tot de punten uit de VCA checklist. Voor wie?Medewerkers met leidinggevende verantwoordelijkheden die (mede) werkzaam zijn op een wer…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: VCA, Arbowetgeving, HVK (Hogere Veiligheidskunde), MVK (Middelbare Veiligheidskunde) en Integrale veiligheid.

Het VOL VCA diploma in een dag halen of herhalen. Deze training is zo ingericht dat je binnen een dag je VCA diploma op zak heeft. Het is een korte intensieve trainingsdag, waarbij alle eindtermen behandeld worden en ingezoomd op de gebieden waarvan de docenten weten waar de deelnemers wat moeite mee hebben. Tevens wordt je met examentrainingen klaargestoomd voor het examen, die aansluitend op de trainingsdag afgenomen wordt. Wat leer je?Het (opnieuw) behalen van het diploma 'VOL VCA', als bewijs dat de kennis van de deelnemer weer up-to-date is met betrekking tot de punten uit de VCA checklist. Voor wie?Medewerkers met leidinggevende verantwoordelijkheden die (mede) werkzaam zijn op een werkplaats en hiervoor in het bezit willen blijven van het diploma 'VOL VCA'. Programma: Nieuwe relevante ontwikkelingen op Arbogebied; Behandelen eindtermen en inzoomen op de belangrijkste onderwerpen; Examentraining; Oefenen m.b.v. proefexamens; Examen door middel van 70 meerkeuze vragen (maximaal 1 uur en 1 kwartier). Het examen wordt aan het einde van de training afgenomen door een onafhankelijke examinator en is samengesteld op basis van de daarvoor geldende eindtermen. Bouwradius Training & Advies heeft binnen deze grenzen bouwgerichte lesstof ontwikkeld die gericht is op een voldoende grote slagingskans. Wie het examen met voldoende resultaat afsluit, ontvangt opnieuw het diploma 'VOL VCA'. Dit diploma is tien jaar geldig.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: VCA.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Bouwradius, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.