Monteur Steigerbouw incl. examen

Niveau
Tijdsduur
Logo van Bouwradius
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7 Bouwradius heeft een gemiddelde beoordeling van 7 (uit 5 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Bouwradius biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Delft, Den Haag, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Voor het monteren en demonteren van steigers moeten de personen die montagehandelingen verrichten aantoonbaar geschoold zijn op hun vakbekwaamheidsniveau.

Steigers behoort tot één van de risicovolste factoren binnen de bouw. Het is niet alleen risicovol voor de monteur, maar ook voor de gebruiker van de steiger. Voor het monteren en demonteren van steigers moeten de personen die montagehandelingen verrichten aantoonbaar geschoold zijn op hun vakbekwaamheidsniveau. De examens op steigerbouwgebied worden onder het regime van persoonscertificatie afgenomen en zijn 5 jaar geldig. Sinds 18 december 2018 is de Richtlijn Steigers Arbocatalogus Bouw & Infra. Daarmee hebben de opleidingseisen die gen…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Steigerbouw, Monteur, Hijsen, Bouw en Hoogwerker.

Voor het monteren en demonteren van steigers moeten de personen die montagehandelingen verrichten aantoonbaar geschoold zijn op hun vakbekwaamheidsniveau.

Steigers behoort tot één van de risicovolste factoren binnen de bouw. Het is niet alleen risicovol voor de monteur, maar ook voor de gebruiker van de steiger. Voor het monteren en demonteren van steigers moeten de personen die montagehandelingen verrichten aantoonbaar geschoold zijn op hun vakbekwaamheidsniveau. De examens op steigerbouwgebied worden onder het regime van persoonscertificatie afgenomen en zijn 5 jaar geldig. Sinds 18 december 2018 is de Richtlijn Steigers Arbocatalogus Bouw & Infra. Daarmee hebben de opleidingseisen die genoemd zijn in hoofdstuk 7 van de Richtlijn Steigers de kracht van wet gekregen. Wat leer je? Je maakt je vakbekwaamheid aantoonbaar door het behalen van het Persoonscertificaat Monteur Steigerbouw. Voor wie? Entreecriteria: Minimale leeftijd van 19 jaar, een geldig VCA-certificaat en bij SVWOH aangemeld als Aspirant Hulpmonteur . Je ontvangt bij het met voldoende resultaat afleggen van het theorie- en praktijkexamen een Persoonscertificaat Monteur Steigerbouw. De genoemde prijs is inclusief theorie- en praktijkexamen, een certificaat en toeslagen. Vragen? Heb je nog vragen over deze training? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail via info@bouwradius

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.