Examen Monteur Steigerbouw

Tijdsduur
Logo van Bouwradius
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7 Bouwradius heeft een gemiddelde beoordeling van 7 (uit 5 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Bouwradius biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Delft, Den Haag, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Examen monteur steigerbouw. Dit examen bestaat uit een twee uur derende theorie examen en een vier uur durende praktijk examen.

In de Richtlijn Steigers ‘Opleiding steigerbouw’ is terug te vinden dat steigers uitsluitend gemonteerd worden door personen die in het bezit zijn van een MBO-diploma steigermontage of een branchecertificaat, verstrekt onder het regime van persoonscertificering, welke zijn/haar montageniveau aangeeft (bijv. Monteur steigerbouw). Na de overgangstermijn, welke afloopt op 1 januari 2017, zijn als het op cursorische scholing aankomt, alleen de certificaten verstrekt onder het regime van persoonscertificering geldig. De exameninhoud is gebaseerd op de eind- en toetsterme…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Steigerbouw, Monteur, Hijsen, Bouw en Hoogwerker.

Examen monteur steigerbouw. Dit examen bestaat uit een twee uur derende theorie examen en een vier uur durende praktijk examen.

In de Richtlijn Steigers ‘Opleiding steigerbouw’ is terug te vinden dat steigers uitsluitend gemonteerd worden door personen die in het bezit zijn van een MBO-diploma steigermontage of een branchecertificaat, verstrekt onder het regime van persoonscertificering, welke zijn/haar montageniveau aangeeft (bijv. Monteur steigerbouw). Na de overgangstermijn, welke afloopt op 1 januari 2017, zijn als het op cursorische scholing aankomt, alleen de certificaten verstrekt onder het regime van persoonscertificering geldig. De exameninhoud is gebaseerd op de eind- en toetstermen van het functieniveau: Monteur Steigerbouw. Het examen 'Monteur steigerbouw' wordt uitgevoerd in het kader van persoonscertificering zoals omschreven in ISO 17024 en wordt afgenomen door een onafhankelijk examenbureau. Wat leer je? Medewerkers maken hun vakbekwaamheid aantoonbaar door het behalen van het 5 jaar geldige branchecertificaat (verstrekt onder persoonscertificering) Monteur Steigerbouw. Programma: Dit examen bestaat uit: Een twee uur durende theorie examen en een vier uur durende praktijk examen. Heb je nog vragen over deze training? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail via info@bouwradius

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.