Bamboe-ACT

Bamboe-ACT

Adres:

Rembrandt van Rijnstraat 25
9718 PH Groningen

Beschrijving

Bamboe-​ACT lev­ert ACT en mind­ful­ness coach­ing, train­in­gen en oplei­d­ing die gericht zijn op het ver­sterken van de veerkracht. Je leert om de strijd tegen ongewen­ste emoties op te geven, anders en met humor met je gedachten en over­tuigin­gen omgaan en je kri­jgt helder wat nu echt belan­grijk is. Het gevolg hier­van is dat je meer flex­i­biliteit, wel­bevin­den en cre­ativiteit ervaart e…

Lees de volledige beschrijving

Bamboe-​ACT lev­ert ACT en mind­ful­ness coach­ing, train­in­gen en oplei­d­ing die gericht zijn op het ver­sterken van de veerkracht. Je leert om de strijd tegen ongewen­ste emoties op te geven, anders en met humor met je gedachten en over­tuigin­gen omgaan en je kri­jgt helder wat nu echt belan­grijk is. Het gevolg hier­van is dat je meer flex­i­biliteit, wel­bevin­den en cre­ativiteit ervaart en min­der last hebt van stress, burn-​out, slapeloosheid en je kan beter omgaan met chro­nis­che pijn.

Het resul­taat is dat je beter kunt con­cen­tr­eren en com­mu­niceren en vooral keuzes maken voor jouw leven!

We werken met de ver­rassende en zeer effec­tieve meth­ode ACT waarmee in korte tijd een groot resul­taat wordt behaald. ACT ken­merkt zich door een lichtheid en humor.

Ervaring met Bamboe-ACT?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Bamboe-ACT? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken