Vegan Patisserie

Tijdsduur

Vegan Patisserie

Bakery Institute
Logo van Bakery Institute
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 Bakery Institute heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Je kunt er niet meer omheen tegenwoordig: vegan patisserie. Veel consumenten denken met een plantaardig dieet een gezonde keuze te maken en volgen vooral de trend. In deze cursus ontdek je hoe smaak en healthy samen kan gaan en komt ook de theoretische onderbouwing van allergeenvrij bakken aan bod.

Grondstoffen van dierlijke oorsprong… steeds meer mensen mogen of willen ze niet gebruiken. Wij helpen je een geschikt product te maken, dat bovendien lekker is voor mensen zonder vegan voorkeur. Je gaat aan de slag met het maken van aquafaba (eiwit vervanger) en gecondenseerde melk (op basis van amandel). Dit zal een rol spelen bij diverse recepten. De producten zijn herkenbaar en passend bij de…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Patisserie, Recepten, Voedselveiligheid, Bakker / Broodbakken en Voedingsdeskundige.

Je kunt er niet meer omheen tegenwoordig: vegan patisserie. Veel consumenten denken met een plantaardig dieet een gezonde keuze te maken en volgen vooral de trend. In deze cursus ontdek je hoe smaak en healthy samen kan gaan en komt ook de theoretische onderbouwing van allergeenvrij bakken aan bod.

Grondstoffen van dierlijke oorsprong… steeds meer mensen mogen of willen ze niet gebruiken. Wij helpen je een geschikt product te maken, dat bovendien lekker is voor mensen zonder vegan voorkeur. Je gaat aan de slag met het maken van aquafaba (eiwit vervanger) en gecondenseerde melk (op basis van amandel). Dit zal een rol spelen bij diverse recepten. De producten zijn herkenbaar en passend bij de andere cursussen van Bakery Institute, maar specifiek ontwikkeld met een vegan doelstelling.

WAT MAAK JE ONDER ANDERE

Desserttaart met vanille mousse, frambozen cremeux, citruscake en zanddeeg; tartelette met mango-passie cremeux, fondant en zanddeeg; chocolade macaron met chocolade ganache; hazelnoot gateaux voyage met hazelnoot ganache en meer.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.