Glutenvrij brood

Tijdsduur

Glutenvrij brood

Bakery Institute
Logo van Bakery Institute
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 Bakery Institute heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Wil je jouw bakskills uitbreiden met het leren maken van allergeenvrije producten? Leer in deze cursus meer ins en outs over een voedselintolerantie en leer bijpassende producten.

Aan de slag met diverse glutenvrije broodsoorten die bovendien lekker zijn voor mensen zonder intolerantie. We maken gebruik van onder meer maismeel, boekweitmeel, havermeel en kastanjemeel.

WAT MAAK JE ONDER ANDERE

Volkoren bruin busbrood (boekweit, haver, bruine rijst en kastanjemeel), pain rustique (gewelde rozijnen, krenten en walnoten), Scandinavisch zadenbrood (gefermenteerde zaden), brioche brood (vol zacht met roomboter), haverbrood (poolish, kookstuk van havermeel), desembrood (boekweitdesem), quinoa br…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Bakker / Broodbakken, Patisserie, Tekstverwerken, Blind typen en Commercieel schrijven.

Wil je jouw bakskills uitbreiden met het leren maken van allergeenvrije producten? Leer in deze cursus meer ins en outs over een voedselintolerantie en leer bijpassende producten.

Aan de slag met diverse glutenvrije broodsoorten die bovendien lekker zijn voor mensen zonder intolerantie. We maken gebruik van onder meer maismeel, boekweitmeel, havermeel en kastanjemeel.

WAT MAAK JE ONDER ANDERE

Volkoren bruin busbrood (boekweit, haver, bruine rijst en kastanjemeel), pain rustique (gewelde rozijnen, krenten en walnoten), Scandinavisch zadenbrood (gefermenteerde zaden), brioche brood (vol zacht met roomboter), haverbrood (poolish, kookstuk van havermeel), desembrood (boekweitdesem), quinoa brood (whey proteïne, quinoa volkoren), focaccia (olijven en oregano) en crackers (teff, haver, zaden en pitten).

Let op: de cursus vindt plaats in een bakkerijomgeving (niet glutenvrij), de producten worden dan ook glutenarm.

Het Bakery Institute is dé particuliere opleiding voor een ieder die zich wil ontwikkelen in het bakkersvak. Je kunt bij het Bakery Institute terecht voor korte en lange programma′s voor mensen met weinig tot geen voorkennis en vaktechnische weekcursussen voor professionals.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.