Outplacement | Loopbaancoaching Het meest innovatieve loopbaan en ontwikkeltraject van Nederland!

Tijdsduur
Trainer
Benito Bekx

Outplacement | Loopbaancoaching Het meest innovatieve loopbaan en ontwikkeltraject van Nederland!

Baazz BV
Logo van Baazz BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,6 Baazz BV heeft een gemiddelde beoordeling van 9,6 (uit 46 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,5
Gemiddeld cijfer voor Outplacement | Loopbaancoaching Het meest innovatieve loopbaan en ontwikkeltraject van Nederland!
Gebaseerd op 13 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Alex Blaauwbroek
projectregisseur vastgoed
10
Outplacement | Loopbaancoaching Het meest innovatieve loopbaan en ontwikkeltraject van Nederland!

"zowel Ingrid als Benito hebben me erg goed geholpen op mijn pad naar een volgende stap in mijn carriere. Eerst onderzocht of een eigen/ZZP bedrijf iets zou kunnen zijn maar uiteindelijk zijn we samen tot de conclusie gekomen dat voor mij een vaste baan toch beter passend zou zijn. Dankzij de inspirerende hulp van Benito met het opstellen van een goed CV en motivatiebrieven, goed gespiegeld aan de vacatures waarop ik sollicteerde, heb ik voor elke sollicitatie die ik heb gedaan een uitnodiging voor een gesprek gekregen.... uiteindelijk een goede keuze kunnen maken. ik kan BaazZ dus van harte aanbevelen." - 28-02-2023 10:52

"zowel Ingrid als Benito hebben me erg goed geholpen op mijn pad naar een volgende stap in mijn carriere. Eerst onderzocht of een eigen/ZZP b… alles lezen - 28-02-2023 10:52

Dank voor de mooie review Alex! Het was heerlijk om met jouw enthousiasme aan de slag te gaan. Fijn dat jouw brieven zo in de smaak vielen bij de werkgevers. Je maakte ook de perfecte match! Heel veel plezier met je nieuwe uitdaging!

- 28-02-2023 10:52

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Baazz BV biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Luik, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Ben jij op zoek naar meer werkgeluk, ontwikkeling op je huidige werkplek of ben je wellicht op zoek naar een nieuwe baan?

Of wil jij gegarandeerd mét succes een eigen bedrijf starten? 

Wij begeleiden zonder naar uren te kijken. Onze klanten bevestigen in de reviews ons motto, dat wij pas tevreden zijn als jij het bent!

Je zou maar nét in Coronatijd zonder werk komen te zitten. Je probeert van alles en je grijpt zelf telkens net naast jouw droombaan. Dan is het goed om te weten dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen. Dat er iemand is die onvoorwaardelijk achter je staat, je motiveert en inspireert. Dat het hem ook écht om jou gaat. Dat er een online platform is waar je kunt werken aan jezelf en daar waar je naartoe wilt, een baan waar jij echt past. Op het platform vond ik concrete tools en werkvormen die ook echt inzicht gaven in hoe ik “werk” en de koers die ik moest varen om mijn doel te bereiken. Ik heb Benito leren kennen als een “oprecht goeie vent” met kennis van zaken. Die er voor je is, ook …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Outplacement, Jouw Loopbaan, Loopbaancoaching, Loopbaanadvies en Reorganisatie.

Ben jij op zoek naar meer werkgeluk, ontwikkeling op je huidige werkplek of ben je wellicht op zoek naar een nieuwe baan?

Of wil jij gegarandeerd mét succes een eigen bedrijf starten? 

Wij begeleiden zonder naar uren te kijken. Onze klanten bevestigen in de reviews ons motto, dat wij pas tevreden zijn als jij het bent!

Je zou maar nét in Coronatijd zonder werk komen te zitten. Je probeert van alles en je grijpt zelf telkens net naast jouw droombaan. Dan is het goed om te weten dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen. Dat er iemand is die onvoorwaardelijk achter je staat, je motiveert en inspireert. Dat het hem ook écht om jou gaat. Dat er een online platform is waar je kunt werken aan jezelf en daar waar je naartoe wilt, een baan waar jij echt past. Op het platform vond ik concrete tools en werkvormen die ook echt inzicht gaven in hoe ik “werk” en de koers die ik moest varen om mijn doel te bereiken. Ik heb Benito leren kennen als een “oprecht goeie vent” met kennis van zaken. Die er voor je is, ook als het allemaal net wat langer duurt dan de werkdag lang is. Mocht je twijfelen, niet doen, gewoon contact opnemen met BaazZ en een afspraak maken. Jij bent het namelijk helemaal waard!        (Review van Remco Romijn, Volksbank)

Ben jij net als Remco ook op zoek naar een nieuwe baan? Heb jij de behoefte om je verder te ontwikkelen? Is jouw werkgever aan het reorganiseren? 

Wij begrijpen dat het nog niet zo makkelijk is om te kiezen. Er is veel aanbod en hoe maak je nu de juiste keuze? Wij hebben daar een oplossing voor. Je kunt ons namelijk al ervaren vóórdat je een keuze gaat maken. Dat vinden we zeker zo netjes! Iedereen heeft namelijk zijn eigen behoeften zodat wij daar een maatwerk programma voor inrichten.

Gratis voor iedereen: start nu nog met een gratis waardevolle Zitikopmijnplek Check. Na het maken van de test ontvang je een rapport waarin wordt weergegeven welke stappen je kan maken die je werk positief gaan beïnvloeden.

Wat kun jij verwachten?

  1. In het eerste kennismakingsgesprek kijken we naar je huidige situatie en bespreken we jouw doel. We bepalen samen het startpunt van jouw traject en maken een helder plan voor het succesvol afronden van jouw maatwerk
  2. Je gaat aan de slag met diverse testen, analyses, vragenlijsten en opdrachten om jezelf heel goed te leren kennen. Want Zelfinzicht in de basis voor de verdere stappen in een loopbaantraject. Zonder kennis over jouw competenties, waarden, drijfveren, passie, energiegevers en energienemers kun je jezelf ook niet op de juiste manier profileren. Waar word jij blij van en wat is jouw onderscheidende vermogen? Deze informatie gaat je werkelijk verder helpen in jouw traject.
  3. Het antwoord op de vraag: wat wil ik werkelijk! Dat is voor sommige deelnemers de moeilijkste vraag. Maar door de doeltreffende opdrachten en door je verbeeldingskracht te trainen, ga jij ook ontdekken waar jouw werkgeluk te vinden is. Focus op jouw toekomst helpt je scherpe netwerkgesprekken en sollicitaties te voeren!
  4. Een sterke en succesvolle oriëntatie op de arbeidsmarkt. Want waar kun je dát vinden waar jij naar op zoek bent? Wij gaan je helpen door ons netwerk open te zetten en jou te leren hoe je daar plezier uit kunt halen. Met het perfecte cv en een sterke pitch op zak kun jij de gesprekken gaan voeren. Let op: netwerken is niet solliciteren. Netwerken is oprechte interesse tonen in de ander en vragen stellen die jou verder helpen in jouw oriëntatie.
  5. En als je dan zo ver bent dat er gesolliciteerd moet worden, helpen wij je met een op maat geschreven unieke motivatiebrief en bereiden we de sollicitatiegesprekken tot in de puntjes voor.
  6. Jij krijgt 1 op 1 begeleiding door een gecertificeerde loopbaancoach en je wordt ondersteund door een maatwerkprogramma waarbij filmpjes, opdrachten, inspiratieverhalen en extra thema’s als vitaliteit, storytelling en zelfstandig ondernemerschap tot de opties behoren. Een grote schat aan tools en opdrachten staat er voor je klaar, en samen met jouw coach bespreek je wat er nodig is, welk tempo jij kan en wil maken en wanneer je het traject wil afronden. Het is jouw traject!
  7. Want wij zijn pas tevreden als jij het bent. Dat betekent dat we uitgaan van ca. 9 contacturen, maar als er meer tijd nodig is, krijg je deze! : We zijn nu ruim een jaar verder en Baazz, zowel Pedro als Benito staan nog steeds voor mij klaar. Voor mij getuigt dit van hun toewijding en passie voor de coaching die zij geven” (Review van Harrie Goutier)

Dus ook na afronding van het traject is er nazorg.

Ervaringen van andere deelnemers:

Willemijn:

Is het jou een raadsel wat je eigenlijk echt wilt qua werk? Wil je bij het vinden van een nieuwe baan weten wie je bent/wat je kan/wat je wilt? Vraag Benito om hulp, ga het loopbaantraject aan en ervaar net als ik dat de opdrachten je enorm veel inzicht geven. Loop je vast, Benito is altijd bereid je te helpen. Echt een aanrader! Ik merk bij elk sollicitatiegesprek het effect van de opdrachten: duidelijk kunnen maken waarom je van waarde bent voor het bedrijf/wie je bent/wat je wilt. Durf het aan, het gaat je helpen!

Bert:

De begeleiding door Benito Bekx en Pedro van Helden is een uitgebalanceerd proces. Beiden weten je uit te dagen en het beste in je naar boven te halen. Hun begeleiding is zeer professioneel. Daarbij tonen ze een tomeloze energie. Daar waar jezelf wel eens in kan wegzakken helpen zij je verder en inspireren je. Aanrader!!

Aruna:

Ik ben in mijn reis opzoek naar mijzelf in aanraking gekomen met Benito. We hebben in eerste instantie veel gehad over mindset en persoonlijke ontwikkeling. Benito heeft mij het pad laten zien op weg naar je carrière, je doel. Met diepgaande gesprekken over mijzelf ben ik erachter gekomen wat ik wil. De begeleiding die ik hierin heb gehad van Benito hebben mij goed op weg geholpen. Hij is vriendelijk en eerlijk. Dit maakt een coach een coach. Hij geeft eerlijk advies en daar kun je ook mee verder. Voor goede loopbaan begeleiding ben je bij Benito van Baazz bij het juiste adres. Ik heb technieken en handvaten meegekregen om zelfverzekerd, met een pro actieve instelling mijn carrière pad te bewandelen.

Remco:

Je zou maar nét in Coronatijd zonder werk komen te zitten. Je probeert van alles en je grijpt zelf telkens net naast jouw droombaan. Dan is het goed om te weten dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen. Dat er iemand is die onvoorwaardelijk achter je staat, je motiveert en inspireert. Dat het hem ook écht om jou gaat. Dat er een online platform is waar je kunt werken aan jezelf en daar waar je naartoe wilt, een baan waar jij echt past. Op het platform vond ik concrete tools en werkvormen die ook echt inzicht gaven in hoe ik “werk” en de koers die ik moest varen om mijn doel te bereiken. Ik heb Benito leren kennen als een “oprecht goeie vent” met kennis van zaken. Die er voor je is, ook als het allemaal net wat langer duurt dan de werkdag lang is. Mocht je twijfelen, niet doen, gewoon contact opnemen met BaazZ en een afspraak maken. Jij bent het namelijk helemaal waard!

 

Bedrijven waar we onder andere voor werken zijn APG, Athora (Vivat), Volksbank, Nederlandse spoorwegen, Achmea, Provincie Utrecht, Rabobank en Shell.

Loopbaancoaching | Loopbaanadvies | Ontwikkeladvies | Gratis Check | Gratis advies op basis van de Check | Persoonlijk Leiderschap | Persoonlijke Ontwikkeling | Outplacement | Duurzame Inzetbaarheid.

9,5
Gemiddeld cijfer voor Outplacement | Loopbaancoaching Het meest innovatieve loopbaan en ontwikkeltraject van Nederland!
Gebaseerd op 13 ervaringen
starstarstarstarstar
Alex Blaauwbroek
projectregisseur vastgoed
10
Outplacement | Loopbaancoaching Het meest innovatieve loopbaan en ontwikkeltraject van Nederland!

"zowel Ingrid als Benito hebben me erg goed geholpen op mijn pad naar een volgende stap in mijn carriere. Eerst onderzocht of een eigen/ZZP bedrijf iets zou kunnen zijn maar uiteindelijk zijn we samen tot de conclusie gekomen dat voor mij een vaste baan toch beter passend zou zijn. Dankzij de inspirerende hulp van Benito met het opstellen van een goed CV en motivatiebrieven, goed gespiegeld aan de vacatures waarop ik sollicteerde, heb ik voor elke sollicitatie die ik heb gedaan een uitnodiging voor een gesprek gekregen.... uiteindelijk een goede keuze kunnen maken. ik kan BaazZ dus van harte aanbevelen." - 28-02-2023 10:52

"zowel Ingrid als Benito hebben me erg goed geholpen op mijn pad naar een volgende stap in mijn carriere. Eerst onderzocht of een eigen/ZZP b… alles lezen - 28-02-2023 10:52

Dank voor de mooie review Alex! Het was heerlijk om met jouw enthousiasme aan de slag te gaan. Fijn dat jouw brieven zo in de smaak vielen bij de werkgevers. Je maakte ook de perfecte match! Heel veel plezier met je nieuwe uitdaging!

- 28-02-2023 10:52
Aart Jan Romijn
starstarstarstarstar_half
Aart Jan Romijn
Mederwerker Services
9
Outplacement | Loopbaancoaching Het meest innovatieve loopbaan en ontwikkeltraject van Nederland!

"De bereidheid en inzet van Benito was boven verwachting, gelijk vanaf het begin is het contact heel fijn. Hij luistert goed, weet de goede vragen te stellen en hij heeft veel middelen om er achter te komen wat je wilt en waar je hulp bij nodig hebt. Onder andere een persoonlijke TMA analyse geeft veel inzicht van je kunnen en zijn. Op het moment dat je hem nodig hebt, weet Benito altijd tijd vrij te maken en de hulp te bieden die op dat moment nodig is.

Benito besteed veel aandacht om je CV en Linkedin profiel perfect te maken, zijn hulp en goede advies bij het schrijven van brieven was voor mij onmisbaar. Ook de tijd en aandacht die hij geeft ter voorbereiding op een sollicitatiegesprek is erg prettig en geeft vertrouwen. Zijn kritische vragen die hij stelt op de dag van je gesprek zetten je op scherp en de evaluatie er na helpen je goed verder.

De aandacht die Benito geeft en de vele tips en tricks waren voor mij onmisbaar bij het vinden van een baan. Hij is oprecht geïnteresseerd in wie je bent en geeft je het gevoel dat je belangrijk bent. Een betere begeleider kon ik mij niet wensen, dank je wel Benito!
" - 26-04-2022 09:18

"De bereidheid en inzet van Benito was boven verwachting, gelijk vanaf het begin is het contact heel fijn. Hij luistert goed, weet de goede v… alles lezen - 26-04-2022 09:18

starstarstarstarstar
Rob van Ee
Senior Medewerker Services
10
Outplacement | Loopbaancoaching Het meest innovatieve loopbaan en ontwikkeltraject van Nederland!

"Voor mij een zeer behulpzame en prettige coach. Benito laat je nadenken wat je nu precies wilt en reageert snel als je hem nodig hebt. Hij heeft alle tijd voor je, zelfs in het weekend! Benito voorziet je van nuttige tips and tricks voor als voorbereiding op je sollicitatiegesprek waardoor je met alle vertrouwen het gesprek in gaat. Kortom, een topcoach!" - 14-12-2021 10:30

"Voor mij een zeer behulpzame en prettige coach. Benito laat je nadenken wat je nu precies wilt en reageert snel als je hem nodig hebt. Hij … alles lezen - 14-12-2021 10:30

Dank je wel Rob voor deze mooie review. Je hebt het heel sterk opgepakt waardoor jij jezelf stevig hebt neer kunnen zetten. Heel knap! Heel veel succes ook in je nieuwe functie!

- 14-12-2021 10:30
Nicole Folmer-Leijssen
starstarstarstarstar
Nicole Folmer-Leijssen
Procescoördinator
10
Outplacement | Loopbaancoaching Het meest innovatieve loopbaan en ontwikkeltraject van Nederland!

"De samenwerking met Benito heb ik als heel prettig ervaren. Benito heeft mij echt geholpen met mijn zoektocht naar wat ik werkelijk wil. Daarnaast heeft de uitgebreide hulp bij het schrijven van mijn cv en sollicitatiebrieven mij ook enorm geholpen. Dit heeft ook echt resultaat opgeleverd. De betrokkenheid van Benito was top! Ik kreeg de aandacht die ik nodig had en voelde me vrij en veilig. Ik raad BaazZ/Benito bij iedereen aan." - 18-11-2021 15:58

"De samenwerking met Benito heb ik als heel prettig ervaren. Benito heeft mij echt geholpen met mijn zoektocht naar wat ik werkelijk wil. Daa… alles lezen - 18-11-2021 15:58

Je hebt goed geluisterd naar mijn adviezen en deze exact opgevolgd. Mooi om te zien dat je hierdoor ook uitgenodigd werd voor de gesprekken. Geniet van je nieuwe werkplek en je weet dat je me altijd kunt benaderen! Dank voor de mooie review!

- 18-11-2021 15:58
starstarstarstarstar
Willem Beukhof
10
Outplacement | Loopbaancoaching Het meest innovatieve loopbaan en ontwikkeltraject van Nederland!

"Ik kan niet anders zeggen dat ik erg tevreden over mijn loopbaan begeleiding. Het contact liep erg goed en vooral erg snel.Uiteraard hadden wij onze vaste afspraken gepland maar even snel een berichtje van ik heb je nu nodig en Benito hing aan de telefoon om mij te helpen. Ik had zelf wat moeite om een goede pakkende cv te schrijven ook hierbij ben ik ontzetten goed geholpen en heeft mij zeker geen windeieren gelegd. Al met al zeer tevreden over mijn loopbaan begeleiding en heb ik binnen 3 maanden een passende en leuke nieuwe baan gevonden." - 17-11-2021 08:29

"Ik kan niet anders zeggen dat ik erg tevreden over mijn loopbaan begeleiding. Het contact liep erg goed en vooral erg snel.Uiteraard hadden … alles lezen - 17-11-2021 08:29

Je uiteindelijke resultaat is er één om trots op te zijn. Jouw activiteit heeft je kansen opgeleverd! Fijn dat ik heb mogen bijdragen aan jouw succes! Daar doe ik het voor! Dank Willem en veel succes!

- 17-11-2021 08:29
starstarstarstarstar_half
Olga Bak
9
Outplacement | Loopbaancoaching Het meest innovatieve loopbaan en ontwikkeltraject van Nederland!

"Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? En hoe pak ik het allemaal aan? Met deze vragen kwam ik bij Benito terecht na 13 jaar in de verzekeringen te hebben gewerkt. Ik wilde het roer omgooien en dat is gelukt! De vacature vinden en voelen wat mij gelukkig maakt heb ik zelf gedaan, maar zonder de handvatten en inzichten die Benito mij heeft aangereikt was mij dit wellicht niet zo makkelijk gelukt. Daarnaast heeft hij heel erg geholpen met het sollicitatieproces en wilt hij je altijd opweg helpen met motivatiebrieven etc. Ook neemt hij de tijd voor je om tussendoor even ergens over te sparren. Benito is erg betrokken en staat altijd klaar voor je. Al met al een zeer goede ervaring met de loopbaancoaching van Benito. Ik heb hier veel van geleerd en nieuwe inzichten gekregen. " - 20-10-2021 08:42

"Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? En hoe pak ik het allemaal aan? Met deze vragen kwam ik bij Benito terecht na 13 jaar in de verzekeringe… alles lezen - 20-10-2021 08:42

Dank Olga voor de mooie review. Fijn dat we hebben bij mogen dragen aan jouw succes, maar je hebt het zelf gedaan!! Mooie, soms ook spannende stappen gezet en uiteindelijk de plek gevonden waar jij een goed gevoel bij hebt. Gefeliciteerd!

- 20-10-2021 08:42
starstarstarstarstar_half
Chantal Koebrugge
9
Outplacement | Loopbaancoaching Het meest innovatieve loopbaan en ontwikkeltraject van Nederland!

"Zit ik op mijn plek??
Een uitdagende vraag tijdens Cornonatijd en een aangekondigde reorganisatie. Voor de tweede keer in mijn carrière ben ik samen met Benito het coaching traject gestart.
Tijdens het traject (dankzij de diverse opdrachten in de modules) heb ik mijn werkgeluk, roeping, talent & missie weer kunnen vinden, zowel op carrière vlak als persoonlijke ontwikkeling.
Mijn huidige baan heb ik kunnen behouden door zelf veranderingen te creëren waardoor mijn energie weer is gaan stromen.

Het eindresultaat: ‘Wij zijn pas tevreden als jij dat bent’ wordt echt waargemaakt. De hele begeleiding voelt vertrouwd door de betrokken- en oprechtheid van Benito.

" - 18-10-2021 12:25

"Zit ik op mijn plek?? Een uitdagende vraag tijdens Cornonatijd en een aangekondigde reorganisatie. Voor de tweede keer in mijn carrière be… alles lezen - 18-10-2021 12:25

Dank je wel Chantal voor je positieve review. Jouw voorbeeld laat duidelijk zien dat de conclusie van loopbaantraject niet altijd hoeft te betekenen dat je van baan moet veranderen. Succes op je oude nieuwe plek!

- 18-10-2021 12:25
starstarstarstarstar_half
Barry John Bulpitt
9
Outplacement | Loopbaancoaching Het meest innovatieve loopbaan en ontwikkeltraject van Nederland!

"De hele ervaring was goed, vanaf de menselijk inzicht tot aan de praktische tips en oefeningen. Een affiniteit met ondernemers was de reden om voor Baazz te kiezen en de verwachtingen waren meer dan voldaan" - 19-03-2021 13:15

"De hele ervaring was goed, vanaf de menselijk inzicht tot aan de praktische tips en oefeningen. Een affiniteit met ondernemers was de reden … alles lezen - 19-03-2021 13:15

Super bedankt voor je review Barry. Je weet dat je bij ons kan aankloppen mocht het nog nodig zijn!

- 19-03-2021 13:15
starstarstarstarstar_border
van Alphen
8
Outplacement | Loopbaancoaching Het meest innovatieve loopbaan en ontwikkeltraject van Nederland!

"Goede begeleiding, goede bereikbaarheid. Benito ondersteund je waar mogelijk en geeft je inzichten in je kansen en kwaliteiten.
Hij is altijd bereid om naar je motivatie brieven te kijken en helpt je ook een pakkend CV te schrijven. " - 13-03-2021 10:26

"Goede begeleiding, goede bereikbaarheid. Benito ondersteund je waar mogelijk en geeft je inzichten in je kansen en kwaliteiten. Hij is alt… alles lezen - 13-03-2021 10:26

Dank je wel Ruud voor je review. Heel veel succes en je weet me te vinden als er nog vragen zijn!

- 13-03-2021 10:26
starstarstarstarstar_half
Julia Stouten
Commercieel Binnendienst Medewerker
9
Outplacement | Loopbaancoaching Het meest innovatieve loopbaan en ontwikkeltraject van Nederland!

"In juni 2020 ben ik afgestudeerd. Tijdens mijn 4 jaar durende opleiding ben ik wel te weten te komen waar mijn interesses liggen, maar is nooit de focus geweest op wat kan ik nou echt en wat zouden mijn carrièrekansen zijn. Via via ben ik bij Benito terecht gekomen en vanaf het eerste moment had ik al een super fijne klik en een goed gevoel. Hij liet oprechte interesse zien en daagde me uit met het stellen van vragen waar ik zelf nooit op was gekomen. Hij heeft me leren netwerken en uitkomen voor mijn waarden. "Waar sta je voor en wat vind JIJ belangrijk" vertelde hij mij. Dat is de kern wat ik heb geleerd tijdens het loopbaantraject. Ik kan iedereen aanraden om bij Benito een loopbaantraject te volgen! Super begaan, en staat altijd open om te bellen. Maar het belangrijkste: hij leert je bij je eigen waarden te blijven staan.

Ik had soms moeite met sommige modules omdat ik momenteel zonder baan zat. Omdat ik nog erg jong ben vergeleken met de meeste deelnemers waren sommige vragen moeilijker te beantwoorden. Dat zou nog beter kunnen!" - 09-12-2020 15:00

"In juni 2020 ben ik afgestudeerd. Tijdens mijn 4 jaar durende opleiding ben ik wel te weten te komen waar mijn interesses liggen, maar is no… alles lezen - 09-12-2020 15:00

Aruna Ramdjiawan
starstarstarstarstar
Aruna Ramdjiawan
10
Outplacement | Loopbaancoaching Het meest innovatieve loopbaan en ontwikkeltraject van Nederland!

"Ik ben in mijn reis opzoek naar mijzelf in aanraking gekomen met Benito. We hebben in eerste instantie veel gehad over mindset en persoonlijke ontwikkeling. Benito heeft mij het pad laten zien op weg naar je carrière, je doel. Met diepgaande gesprekken over mijzelf ben ik erachter gekomen wat ik wil. De begeleiding die ik hierin heb gehad van Benito hebben mij goed op weg geholpen. Hij is vriendelijk en eerlijk. Dit maakt een coach een coach. Hij geeft eerlijk advies en daar kun je ook mee verder. Voor goede loopbaan begeleiding ben je bij Benito van Baazz bij het juiste adres. Ik heb technieken en handvaten meegekregen om zelfverzekerd, met een pro actieve instelling mijn carrière pad te bewandelen. " - 24-11-2020 08:16

"Ik ben in mijn reis opzoek naar mijzelf in aanraking gekomen met Benito. We hebben in eerste instantie veel gehad over mindset en persoonlij… alles lezen - 24-11-2020 08:16

Aruna, jij had een speciaal doel en volgens mij hebben we daar goed naar geluisterd. Ons werkgeluk ontstaat als we mensen, zoals jij, op zo'n doelgerichte manier hebben kunnen begeleiden. Succes!

- 24-11-2020 08:16
starstarstarstarstar
Willemijn Bregman
10
Outplacement | Loopbaancoaching Het meest innovatieve loopbaan en ontwikkeltraject van Nederland!

"Is het jou een raadsel wat je eigenlijk echt wilt qua werk? Wil je bij het vinden van een nieuwe baan weten wie je bent/wat je kan/wat je wilt? Vraag Benito om hulp, ga het loopbaantraject aan en ervaar net als ik dat de opdrachten je enorm veel inzicht geven. Loop je vast, Benito is altijd bereid je te helpen. Echt een aanrader! Ik merk bij elk sollicitatiegesprek het effect van de opdrachten: duidelijk kunnen maken waarom je van waarde bent voor het bedrijf/wie je bent/wat je wilt. Durf het aan, het gaat je helpen! " - 19-11-2020 10:29

"Is het jou een raadsel wat je eigenlijk echt wilt qua werk? Wil je bij het vinden van een nieuwe baan weten wie je bent/wat je kan/wat je wi… alles lezen - 19-11-2020 10:29

Dank je wel Willemijn voor jouw review. Jouw inzet en vastberadenheid hebben absoluut bijgedragen aan het mooie resultaat! Topper!

- 19-11-2020 10:29
starstarstarstarstar
Remco Romijn
10
Outplacement | Loopbaancoaching Het meest innovatieve loopbaan en ontwikkeltraject van Nederland!

"Je zou maar nét in Coronatijd zonder werk komen te zitten. Je probeert van alles en je grijpt zelf telkens net naast jouw droombaan. Dan is het goed om te weten dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen. Dat er iemand is die onvoorwaardelijk achter je staat, je motiveert en inspireert. Dat het hem ook écht om jou gaat. Dat er een online platform is waar je kunt werken aan jezelf en daar waar je naartoe wilt, een baan waar jij echt past. Op het platform vond ik concrete tools en werkvormen die ook echt inzicht gaven in hoe ik “werk” en de koers die ik moest varen om mijn doel te bereiken. Ik heb Benito leren kennen als een “oprecht goeie vent” met kennis van zaken. Die er voor je is, ook als het allemaal net wat langer duurt dan de werkdag lang is. Mocht je twijfelen, niet doen, gewoon contact opnemen met BaazZ en een afspraak maken. Jij bent het namelijk helemaal waard!

" - 18-11-2020 16:03

"Je zou maar nét in Coronatijd zonder werk komen te zitten. Je probeert van alles en je grijpt zelf telkens net naast jouw droombaan. Dan is … alles lezen - 18-11-2020 16:03

Fijn om te lezen Remco en leuk dat je benoemd dat onze dienstverlening niet sluit om 17.00 uur. Dat vinden we erg belangrijk, als jij op welke manier dan ook aandacht nodig hebt, zijn wij er voor je. Ook nu je een baan hebt! Dank voor je mooie woorden!

- 18-11-2020 16:03

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Baazz BV, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.