AV Taaltraining

Adres:

C. Kruyswijkstraat 57
1022 KJ Amsterdam

Beschrijving

Ik leer je om in minder tijd betere teksten te schrijven. Teksten die goed leesbaar zijn en waarmee je je doel bereikt. Of het nou gaat om zakelijke e-mails of rapportages, je kunt voor alle soorten teksten bij me terecht. Afhankelijk van jouw vraag besteden we meer of minder aandacht aan spelling. Een heldere stijl en opbouw staan altijd centraal. Ik werk met je eigen teksten, zodat we bezig zijn…

Lees de volledige beschrijving

Ik leer je om in minder tijd betere teksten te schrijven. Teksten die goed leesbaar zijn en waarmee je je doel bereikt. Of het nou gaat om zakelijke e-mails of rapportages, je kunt voor alle soorten teksten bij me terecht. Afhankelijk van jouw vraag besteden we meer of minder aandacht aan spelling. Een heldere stijl en opbouw staan altijd centraal. Ik werk met je eigen teksten, zodat we bezig zijn met de zaken die voor jou van belang zijn. 

Ik geef niet alleen individuele trainingen, maar werk ook met (kleine) groepen, van maximaal 10 cursisten. Als groep kun je bij mij terecht voor trainingen over (werkwoord)spelling, zakelijk corresponderen of zakelijk schrijven. De precieze invulling van de trainingen bepalen we in overleg. 

Tot slot geef ik ook lessen NT2 (Nederlands als tweede taal), op alle niveaus, zowel individueel als in groepen. 

Ervaring met AV Taaltraining?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij AV Taaltraining? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken