ontwikkelassessment

Type product
Tijdsduur
Trainer
Jerry Janssen
Logo van AssessMIJ

Tip: doe de test!

Beschrijving

Inzicht in wat iemand kan, focus op wat iemand wil.

Potentieel objectief in beeld

Met een ontwikkelassessment krijgen zowel kandidaten als opdrachtgevers een zeer uitgebreid ontwikkeladvies.

Ontwikkel/potentieel-assessment

Een ontwikkel/potentieel-assessment is een assessment met een waarderende en toetsende insteek: waarderend, want wij onderzoeken drijfveren, sterke eigenschappen en verbeterpunten. Maar ook toetsend; op basis van wat er door een werkgever verwacht wordt/gewenst is om te groeien wordt de kandidaat getoetst en krijgt hij/zij eventueel ontwikkeladviezen. Op basis hiervan kan een kandidaat samen met de werkgever concreet aan de slag met zijn/haar ontwikkeling binnen de o…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Personal Coaching Trajecten, Leiderschap, Teamcoaching, Budgetcoach en Mental coach.

Inzicht in wat iemand kan, focus op wat iemand wil.

Potentieel objectief in beeld

Met een ontwikkelassessment krijgen zowel kandidaten als opdrachtgevers een zeer uitgebreid ontwikkeladvies.

Ontwikkel/potentieel-assessment

Een ontwikkel/potentieel-assessment is een assessment met een waarderende en toetsende insteek: waarderend, want wij onderzoeken drijfveren, sterke eigenschappen en verbeterpunten. Maar ook toetsend; op basis van wat er door een werkgever verwacht wordt/gewenst is om te groeien wordt de kandidaat getoetst en krijgt hij/zij eventueel ontwikkeladviezen. Op basis hiervan kan een kandidaat samen met de werkgever concreet aan de slag met zijn/haar ontwikkeling binnen de organisatie.

Voordat AssessMIJ dit assessment tot een succes maakt, plannen we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Als het klikt en we komen overeen dat we met elkaar in zee gaan, krijgt u een passende offerte.  

Een ontwikkelassessment begint doorgaans na het eerste contact met een online persoonlijkheidsvragenlijst. Vooraf hebben we nog telefonisch contact en krijgt de kandidaat een duidelijke invulinstructie. Na invulling krijgt hij/zij direct een persoonlijkheidsprofiel in PDF. Vervolgens krijgt de kandidaat een tweede instructie en wordt de achterban ingezet in het belang van een goede validatie. De test krijgt pas assessmentwaarde als wij samen alle items hebben besproken en de antwoorden hebben gevalideerd. 

De kandidaat blijft in dit gehele proces de ervaringsdeskundige en in de lead (immers hij/zij kent zichzelf het beste). Door middel van rollenspelen, feedback, ervaring en kunde komen situaties aan bod die moeten matchen met de resutaten uit de persoonlijkheidstest en de ontwikkelvraag.

Hieruit volgt een uitgebreid rapport met gedegen advies en spreken we af of de kandidaat gebruik wil maken van 2 gratis coachingsgesprekken, die in lijn liggen met de aanvankelijke ontwikkelvraag. 

Wij volgen hierin de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Bij elk assessment krijgt u 1 - 2 gratis coachingssessies waarin alternatieven, mogelijkheden, groei en ontwikkeling en gedrag en gedragsverandering worden uitgediept.

Er zijn nog geen ervaringen.

  Deel je ervaring

  Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
  Jerry Janssen - Rode draad in mijn carrière is mensen en organisaties in veranderende omgevingen ondersteunen en stimuleren naar verbeterde performance en groei.
  Jerry Janssen
  Rode draad in mijn carrière is mensen en organisaties in veranderende omgevingen ondersteunen en stimuleren naar verbeterde performance en groei.

  Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.