Ondernemers Groei Traject

Niveau
Tijdsduur
Logo van AMV-Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 AMV-Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 132 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

AMV-Opleidingen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Dordrecht, Rotterdam

Beschrijving

HET ONDERNEMERS GROEI TRAJECT
In het Ondernemers Groei Traject richten wij ons op de mens achter de ondernemer. Van doelen naar strategie. Zowel online als offline slaan we de handen, de netwerken én de expertise ineen om jouw bedrijf te verwezenlijken vanaf een optimaal fundament.

  • Concreet stappenplan
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ondernemen met impact en plezier
  • Voor mediators, coaches, kindercoaches (KSM) en scheidingsspecialisten

Jij bent er klaar voor de volgende stap te zetten. Je gaat voor ondernemerschap. Er komt veel op je af: je wil een website, een logo, goede teksten. Je dient alles goed te organiseren bij de KvK, je wil je bedrijf online goed positioneren, en ga zo maar door.…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Ondernemen, Bedrijfskunde, Middle management, Leidinggeven en Investeren.

HET ONDERNEMERS GROEI TRAJECT
In het Ondernemers Groei Traject richten wij ons op de mens achter de ondernemer. Van doelen naar strategie. Zowel online als offline slaan we de handen, de netwerken én de expertise ineen om jouw bedrijf te verwezenlijken vanaf een optimaal fundament.

  • Concreet stappenplan
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ondernemen met impact en plezier
  • Voor mediators, coaches, kindercoaches (KSM) en scheidingsspecialisten

Jij bent er klaar voor de volgende stap te zetten. Je gaat voor ondernemerschap. Er komt veel op je af: je wil een website, een logo, goede teksten. Je dient alles goed te organiseren bij de KvK, je wil je bedrijf online goed positioneren, en ga zo maar door. Het moet allemaal kloppen. En natuurlijk wil je doen waar je het allerbeste in bent, waar je de meeste energie uit haalt. Tegelijkertijd wil je er ook mee verdienen. En hoe haal je nu (meer) klanten binnen? 

"Want alleen goed zijn in je vak maakt je immers nog geen ondernemer."

Als mediator, coach of scheidingsspecialist heb je een dienst waarmee je echt het verschil maakt voor klanten.

Je hebt ideeën in overvloed, de mogelijkheden zijn eindeloos. Toch zien wij vaak hoeveel lastiger het kan zijn in de praktijk, om de gewenste klanten te bereiken en te binden. En eerlijk is eerlijk, een goed aanbod verkoopt niet zichzelf.

Welke stappen zet je eerst?
Welke aanpak kies je voor de groei van jouw bedrijf?
Wat draagt jouw ondernemerschap bij aan jouw persoonlijke doelen in het leven?

Van hieruit kunnen we een strategie bepalen met elkaar. Want met de antwoorden op deze en vele andere vragen, bepalen we samen de koers naar jouw doelstellingen. Als ondernemer voel je creatie drang, heb je doorzettingsvermogen nodig en brengt veerkracht je verder. Blijven doorgaan, ook als het even tegenzit.

"Met de juiste koers kan je ondernemen met impact én plezier."

Waarom het Ondernemers Groei Traject

Vanuit ons opleidingsinstituut zien wij vele cursisten starten met een eigen bedrijf. Wij herkennen deze beginfasen, de behoefte aan een blik van buitenaf, de onzekerheid die gepaard gaat met twijfels of je de juiste strategie kiest.

Dit ligt voor ons als gedachtegoed ten grondslag aan het Ondernemers Groei Traject.

Want hoe uitdagend is het, om er echt achter te komen wie jij bent als ondernemer, waar je voor staat, én waar jouw bedrijf voor staat. In dit traject begeleiden we jou door verschillende stappen om jouw authentieke boodschap te vinden, hoe je een onderscheidende positie in de markt inneemt, hoe je zichtbaar wordt. Zo kun jij jouw bedrijf verwezenlijken en naamsbekendheid opbouwen vanaf een goed fundament.

Wij richten ons op de mens achter de ondernemer. Onze pijlers zijn van daaruit ook inspiratie, motivatie en plezier maken. Waarbij hard werken deze machine laat draaien.

"We werken van dromen naar doelen, van doelen naar strategie, van denken naar doen."

Hoe doen wij het?

Het Ondernemers Groei Traject bestaat uit een onlinetraining gecombineerd met drie live dagen. We starten met een Kick-off middag en sluiten het traject af met een feestelijke borrel.

Tijdens de live-dagen gaan wij specifieker in op belangrijke thema’s en zijn wij jouw klankbord en vraagbaak. Tijdens deze dagen werk jij ook aan je eigen business en kun je ons vragen stellen.

Met een kleine groep gelijkgestemde deelnemers gaan we aan de slag. Alle modules helpen je stap voor stap verder in het ondernemerschap. Er is een ondersteunende online omgeving. Je leert het vak van twee doorgewinterde gepassioneerde ondernemers. Je krijgt diverse online opdrachten en video’s om stapsgewijs te implementeren in je bedrijf. We volgen hierin een methodiek die structuur biedt, maar meer dan genoeg ruimte biedt voor jouw eigenheid als ondernemer.

"Wij benutten ons professionele netwerk optimaal." 

Ontmoeten, verdiepen en ondernemen.

Dat is waar wij als opleider voor staan én voor gaan. Wij geloven in de waarde van professionele mediation en de kansen die dat biedt voor mensen, organisaties én voor de samenleving. 

Sparren en brainstormen met mede-deelnemers is een goede manier om geïnspireerd te blijven, je eigen ambitie verder aan te wakkeren, elkaar te prikkelen, uit te dagen, met elkaar mee te denken en te netwerken.

We dagen je om het beste uit jezelf te halen, zowel persoonlijk als zakelijk! Om je te helpen, te activeren en te prikkelen om echt in actie te komen. We vinden het belangrijk om jou te kennen, te weten wat je bezighoudt en hoe we je daarbij zo goed mogelijk kunnen helpen. We vertellen wat we zien dat jij niet ziet.
We houden je scherp. 

Erik Baijens en Marjon de Vroomen

Zij zijn de ondernemers, de inspirators en de visionairs van het opleidingsinstituut.Om een goedlopende praktijk te bouwen heb je naast een professionele opleiding en nascholing, vooral kennis van ondernemen nodig. Wij helpen jou het bedrijf te realiseren, hoe jij het écht voor ogen hebt.

Hun persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat het traject je echt meer gaat opleveren dan je verwacht. Als ondernemer heb je moed nodig, passie voor je vak én een hart voor je klanten. De meeste ondernemers hebben half niet door wat voor een positieve impact zij hebben!

"Het is onze passie om mensen te inspireren en inzicht te geven zodat ze het beste uit zichzelf én uit hun bedrijf halen."

Je wil als mediator, coach, scheidingsspecialist of kindercoach (ksm) starten of je bedrijf naar de volgende stap brengen.
Je hebt ambitie en wilt jezelf continu blijven ontwikkelen.
Je durft jezelf een expert in jouw vakgebied te noemen.
Je neemt 100% de verantwoordelijkheid voor jouw leven en de impact daarvan.
Je staat open voor nieuwe inzichten en groei.
Je bent bereid in jezelf en je bedrijf te investeren.
Je neemt verantwoordelijkheid voor je leerproces.
Je hebt een doel voor ogen.
Je wil je bedrijf tot een succes maken.
Je wil je persoonlijk leiderschap vergroten.
Je durft hardop te twijfelen.
Je bent niet bang voor kritische vragen.
Je hebt een ja-en mentaliteit.
Je bent bereid tijd, energie en aandacht in jezelf te investeren.
Je wil verdieping, inspiratie en geen quick fixs.
Het Ondernemers Groei Traject kan worden aangemerkt voor het ADR Mentoraat.

Lees meer op onze website. 

MV-Opleidingen is een kleinschalig en persoonlijk opleidingsinstituut, opgericht door Marjon de Vroomen en Erik Baijens. Zij zijn de ondernemers, de inspirators en de visionairs van het opleidingsinstituut.

Ruim 13 jaar geleden zijn zij samen het ondernemers avontuur aangegaan en gestart met een eigen scheidingspraktijk met de visie 'niet tegen maar mét elkaar'! “Wij wilden mensen beter informeren, adviseren en begeleiden tijdens en na een (echt)scheiding om zo de gevolgschade zoveel mogelijk te beperken. Vooral voor kinderen!”  Want als scheidingsbegeleider maak je het verschil voor alle betrokkenen bij een (echt)scheiding.

Vanuit hun eigen ervaring hebben zij ervaren hoe hoog de noodzaak is van deskundige scheidingsbegeleiding met aandacht voor kinderen. Hun scheidingspraktijk is uitgegroeid tot een landelijk werkende organisatie.

Erik en Marjon hebben hun eigen methodieken en werkwijze ontwikkeld. Wij geloven in ons concept en hebben alle expertise onder één dak, waarin je als professional kan krijgen wat je in huis wil en dient te hebben om je vak goed en deskundig te kunnen uitoefenen.

"Want scheidingsbegeleiding is een vak."

Als fundering leiden wij onze professionals op tot mediator waarna ze zich verder kunnen specialiseren in familiemediation om vervolgens de vakopleiding allround scheidingsspecialist te kunnen volgen.

Als bij jou bemiddeling centraal staat, kun je je bij ons laten specialiseren tot familiemediator. Wil je het (echt)scheidingsproces van A tot Z kunnen begeleiden én hierin adviseren? Volg dán de vakopleiding tot allround scheidingsspecialist.

Om een goedlopende praktijk te bouwen heb je naast een professionele opleiding en nascholing, vooral ook kennis van ondernemen nodig. AMV-Opleidingen helpt jou de praktijk te realiseren, hoe jij het écht voor ogen hebt. 

“Hun persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat de opleidingen en trainingen echt meer opleveren dan je verwacht.”

AMV, meer dan opleider alleen!

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.