PDL Praktijkdiploma Loonadministratie

Niveau
Tijdsduur
Logo van ALNI Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 ALNI Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 7 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

ALNI Opleidingen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer

Beschrijving

PDL Praktijkdiploma Loonadministratie

Is Praktijkdiploma Loonadministratie iets voor mij?

Wil je voor een bedrijf de loonadministratie voeren en de loonberekeningen maken? Zie je het helemaal voor je dat mensen met specifieke vragen hierover bij jou terecht kunnen? Als je dit 2 keer met ‘ja’ beantwoordt, dan zijn vele bedrijven op zoek naar jou.

Tegenwoordig vraagt een groot aantal bedrijven naar deskundige en moderne salarisadministrateurs. Met de opleiding PDL Praktijkdiploma Loonadministratie leer je de huidige én nieuwste wet- en regelgeving toe te passen. Het PDL-diploma is om die reden in het bedrijfsleven een veelgevraagd diploma. Zodoende is het voor jou als (aankomend) salarisadm…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

PDL Praktijkdiploma Loonadministratie

Is Praktijkdiploma Loonadministratie iets voor mij?

Wil je voor een bedrijf de loonadministratie voeren en de loonberekeningen maken? Zie je het helemaal voor je dat mensen met specifieke vragen hierover bij jou terecht kunnen? Als je dit 2 keer met ‘ja’ beantwoordt, dan zijn vele bedrijven op zoek naar jou.

Tegenwoordig vraagt een groot aantal bedrijven naar deskundige en moderne salarisadministrateurs. Met de opleiding PDL Praktijkdiploma Loonadministratie leer je de huidige én nieuwste wet- en regelgeving toe te passen. Het PDL-diploma is om die reden in het bedrijfsleven een veelgevraagd diploma. Zodoende is het voor jou als (aankomend) salarisadministrateur tevens een onmisbaar diploma.

3 modules Praktijkdiploma Loonadministratie

De opleiding PDL bestaat uit de volgende 3 modules: Loonheffingen niveau 4, Personeel, Organisatie en Communicatie niveau 4, Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid niveau 4. 

Let op: Voor elke module doe je een apart examen. Als je voor alle modules slaagt, dan ontvang je het diploma PDL Praktijkdiploma Loonadministratie.

Niveau van Praktijkdiploma Loonadministratie

Wanneer je het PDL-examen haalt, dan ben je in het bezit van een MBO-diploma niveau 4. Dit is volgens de Standaard Onderwijsindeling met code 433512 van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Studiekosten Praktijkdiploma Loonadministratie

De kosten van de Module Loonheffingen bedragen € 549,-. De kosten van de Module Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid bedragen € 449,-. De kosten van de Module Personeel, Organisatie en Communicatie bedragen € 299,- . De kosten van elke module zijn inclusief het boekenpakket. Het examengeld is niet bij de prijs inbegrepen. Dat betaal je namelijk aan het exameninstituut zelf.

Examinering Praktijkdiploma Loonadministratie

Het examen is een online examen. Dus je mag helemaal zelf bepalen op welke dag en welk tijdstip je het examen doet! De Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens en De Stibex zijn de officieel erkende instellingen waar je het examen doet. Deze exameninstituten geeft je een officieel erkend certificaat indien je slaagt.

Startdatum & rooster

Vanaf maandag 18 september 2017 begint de Module Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid. Vanaf woensdag 6 december 2017 begint de Module Personeel, Organisatie en Communicatie.  Alle lessen zijn van 19:00 tot 22:00 uur. De locatie is altijd Wateringweg 141 te Haarlem.

Wij garanderen je: 

Veel persoonlijke aandacht

Wij werken met kleine groepen. Zo heb je de zekerheid dat je alle aandacht krijgt die je nodig hebt om de opleiding succesvol te doorlopen.

Gratis herkansing

Mocht je helaas niet slagen voor een onderdeel, dan mag je het gratis opnieuw volgen. De enige voorwaarde is dat je wel voldoende inzet toonde tijdens de opleiding. De eventuele aanschaf van nieuwe boeken (omdat er intussen bijvoorbeeld een herdruk verkrijgbaar is) vergoeden wij niet opnieuw.

Onze lessen gaan altijd door!

Wij hebben geen minimum aantal inschrijvingen nodig om de lessen door te laten gaan. Dus inschrijven betekent 100% garantie dat je begint aan de opleiding. En omdat wij werken vanuit één locatie, weet je ook zeker dat je altijd in Haarlem de lessen volgt.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.