BKL Basiskennis Loonadministratie module Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid niveau 3

Niveau
Tijdsduur
Logo van ALNI Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 ALNI Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 7 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

ALNI Opleidingen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer

Beschrijving

Is de opleiding Basiskennis Loonadministratie iets voor mij?Salarisadministratie? Een vak waarin altijd werk is, getuige de vele vacatures voor (assistent)loonadministrateur. Een boeiend en afwisselend vak, waarin regelmatig wat wijzigt. Niet alleen in het personeelsbestand of in de hoogte en samenstelling van salarissen, maar ook op het terrein van wet- en regelgeving. Basiskennis Loonadministratie (BKL®) is bestemd voor de startende salarisadministrateur of assistent op de afdeling loonadministratie. Ook als je regelmatig samenwerkt met de salarisadministratie, biedt dit diploma waardevolle achtergrondinformatie. Naast de lessen ben je per week tussen de 3 en de 6 uur bezig met je huiswerk…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Is de opleiding Basiskennis Loonadministratie iets voor mij?Salarisadministratie? Een vak waarin altijd werk is, getuige de vele vacatures voor (assistent)loonadministrateur. Een boeiend en afwisselend vak, waarin regelmatig wat wijzigt. Niet alleen in het personeelsbestand of in de hoogte en samenstelling van salarissen, maar ook op het terrein van wet- en regelgeving. Basiskennis Loonadministratie (BKL®) is bestemd voor de startende salarisadministrateur of assistent op de afdeling loonadministratie. Ook als je regelmatig samenwerkt met de salarisadministratie, biedt dit diploma waardevolle achtergrondinformatie. Naast de lessen ben je per week tussen de 3 en de 6 uur bezig met je huiswerk. 

Doorgroeien?Samen met Personeel, Organisatie & Communicatie niveau 3 geeft BKL® recht op het Associatiediploma Medewerker Personeelszaken (MPZ®). 

Onderwijsniveau opleiding Basiskennis LoonadministratieHet diploma voor de opleiding BKB Basiskennis Loonadministratie heeft het niveau MBO 3. Dit is volgens de Standaard Onderwijsindeling (SOI) met code 413512 van het Centraal Bureau voor de Statistiek. 

Vooropleiding voor Basiskennis LoonadministratieEr gelden geen specifieke vooropleidingseisen. BKL vormt juist een basis: voor iedereen die graag het PDL Praktijkdiploma Loonadministratie wil halen is Basiskennis Loonadministratie namelijk de vereiste vooropleiding. 

2 modules opleiding Basiskennis LoonadministratieDe opleiding BKL bestaat uit de volgende 2 modules:
Loonheffingen niveau 3 en 
Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid niveau 3.
 

Studiekosten opleiding Basiskennis LoonadministratieDe kosten van de opleiding bedragen € 450,- per module. Dit is ook inclusief het boekenpakket! Er zijn per module 3 lessen en een examentraining. Het examengeld is niet bij de prijs inbegrepen. Dat betaal je namelijk aan het exameninstituut zelf. 

Examinering Basiskennis LoonadministratieNa de opleiding kun je jezelf direct inschrijven voor het examen. Je kunt zelf aangeven welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Je examen doe je bij het exameninstituut van jouw voorkeur. Hierbij heb je de keuze tussen De Associatie voor Praktijkexamens en STIBEX. Beide exameninstituten geven je een officieel erkend certificaat indien je slaagt. Omdat ALNI Opleidingen onafhankelijk is, leiden we onze studenten op voor beide exameninstituten.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.