Inspiratiesessie AI & ChatGPT

Type product
Tijdsduur
Trainers
Wouter van MierloJens IJland

Inspiratiesessie AI & ChatGPT

Adwise Academy B.V.
Logo van Adwise Academy B.V.
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 Adwise Academy B.V. heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 1 ervaring)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Ontdek de toekomst van je bedrijf met AI: Ben je klaar om te zien hoe kunstmatige intelligentie jouw werkzaamheden kan versnellen? Ben je nieuwsgierig naar de invloed van AI op jouw branche? En wil je leren hoe je tools zoals ChatGPT optimaal kunt inzetten?

Dit is jouw kans om de dynamische wereld van kunstmatige intelligentie te verkennen! Het doel is om de veelzijdige impact van AI in verschillende industrieën te belichten en hoe deze technologie kan bijdragen aan de verbetering van dagelijkse werkzaamheden. We verkennen vragen als: Hoe kan AI worden toegepast in dagelijkse activiteiten? Hoe kunnen bestaande processen binnen een organisatie geoptimaliseerd worden met AI, waardoor ruimte v…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: ChatGPT, Business intelligence, Unified Modeling Language (UML), Blockchain en Artificial Intelligence.

Ontdek de toekomst van je bedrijf met AI: Ben je klaar om te zien hoe kunstmatige intelligentie jouw werkzaamheden kan versnellen? Ben je nieuwsgierig naar de invloed van AI op jouw branche? En wil je leren hoe je tools zoals ChatGPT optimaal kunt inzetten?

Dit is jouw kans om de dynamische wereld van kunstmatige intelligentie te verkennen! Het doel is om de veelzijdige impact van AI in verschillende industrieën te belichten en hoe deze technologie kan bijdragen aan de verbetering van dagelijkse werkzaamheden. We verkennen vragen als: Hoe kan AI worden toegepast in dagelijkse activiteiten? Hoe kunnen bestaande processen binnen een organisatie geoptimaliseerd worden met AI, waardoor ruimte vrijkomt voor innovatie en nieuwe projecten?

Voor wie?

De sessie is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van de mogelijkheden van AI in zijn of haar organisatie. Ongeacht de industrie, biedt deze sessie waardevolle inzichten en inspiratie om AI toe te passen voor operationele verbetering en strategische groei.

Belang van de sessie?

AI is niet langer een verre toekomstvisie, maar een realiteit die nu al impact heeft op diverse sectoren. Deelnemers worden geïnspireerd hoe ze AI kunnen benutten om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, efficiëntie te verhogen en concurrentievoordeel te behalen. Deze sessie biedt concrete voorbeelden en praktische inzichten om de overgang naar een meer AI-gedreven aanpak te faciliteren.


Programma

De sessie is interactief, waarbij onze AI-specialist de deelnemers informeert, inspireert en uitdaagt. De duur is ongeveer 2 uur, met de volgende agenda:

  • Introductie van AI: Overzicht van huidige en toekomstige mogelijkheden.
  • Toepassing in jouw Sectoren: Praktische voorbeelden van AI-gebruik in jouw sector.
  • Efficiëntie en Innovatie: Strategieën om bestaande processen te verbeteren met AI en ruimte kan creëren voor innovatie 
  • Interactieve discussie: Uitwisselen van ideeën en ervaringen over de implementatie van AI.


Voorbereiding en follow-up

Voorafgaand aan de sessie zullen we een beknopte vragenlijst sturen om inzicht te krijgen in het kennisniveau van de deelnemers op het gebied van AI. Na afloop van de sessie delen we een samenvatting van de besproken onderwerpen en aanbevelingen voor de toepassing van AI in de organisatie van de deelnemers.

Maatschappelijke impact

Digitalisering is een belangrijke aanjager voor economische groei voor Nederland. Daarnaast speelt digitale innovatie een belangrijke rol bij het oplossen van belangrijke maatschappelijke vraagstukken, zoals het betaalbaar en toegankelijk houden van de zorg, onze veiligheid en de energietransitie.
Nederland kent negen topsectoren - sectoren waar onderzoekscentra en het bedrijfsleven wereldwijd in willen uitblinken - waaronder de Creative Industrie. De rode draad voor alle topsectoren is technologie en innovatie. Geen sector of bedrijf kan hier nog zonder. 
Hierdoor ontstaan nieuwe mogelijkheden en verandert de manier waarop we leven en werken. Om de sterke internationale positie van Nederland in digitale innovatie vast te houden en te verbeteren, heeft Nederland meer digitaal vaardige professionals en tech-geschoolden nodig. Er is namelijk sprake van een substantieel en structureel tekort aan digital brains in ons land.

Adwise Academy helpt bedrijven,organisaties en professionals een blijvende voorsprong op te bouwen in de digitale transformatie. Met game-changing opleidingen voor digital marketing en innovatie, maar ook met persoonlijke ontwikkelingstrajecten, en traineeships.
Zo heeft Adwise Academy met het Development Traineeship diverse professionals omgeschoold tot softwareontwikkelaars, met baangarantie. Bovendien zijn wij sparrings- en ontwikkelpartner van bedrijven en organisaties én professionals die future proof willen zijn en blijven. 

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: ChatGPT.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Wouter van Mierlo
Wouter van Mierlo
Navigating the frontier of AI in marketing - join the journey.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.