DevOps Professional Enable and Scale, eLearning incl. Examen

Type product
Logo van Adding Value Consulting (AVC)
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,8 Adding Value Consulting (AVC) heeft een gemiddelde beoordeling van 9,8 (uit 17 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Certified DevOps Professional – Enable & Scale  

Leer jouw organisatie transformeren met DevOps. Om de uitrol van DevOps een succes te maken zijn zowel diepgaande kennis als professionele skills nodig. Deze practische eLearning is het vervolg op DevOps Fundamentals, met een focus op teambuilding, leiderschap en continuous improvement.

Word een DevOps Professional!

Je hebt de DevOps Fundamentals succesvol afgerond en nu is het tijd om je kennis in de praktijk te brengen! Deze practische eLearning helpt je de stap maken van denken naar doen. Je behaalt je level 3 certificaat, met een focus op de volgende competenties: moed, teambuilding, leiderschap en continuous improvement. Deze eLearning…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: DevOps, ASL foundation, ITIL Overzicht, Projectmanagement en ITIL Service Manager.

Certified DevOps Professional – Enable & Scale  

Leer jouw organisatie transformeren met DevOps. Om de uitrol van DevOps een succes te maken zijn zowel diepgaande kennis als professionele skills nodig. Deze practische eLearning is het vervolg op DevOps Fundamentals, met een focus op teambuilding, leiderschap en continuous improvement.

Word een DevOps Professional!

Je hebt de DevOps Fundamentals succesvol afgerond en nu is het tijd om je kennis in de praktijk te brengen! Deze practische eLearning helpt je de stap maken van denken naar doen. Je behaalt je level 3 certificaat, met een focus op de volgende competenties: moed, teambuilding, leiderschap en continuous improvement. Deze eLearning is ontworpen door dezelfde DASA-master trainers die wereldwijd ook DevOps train-de-trainer sessies verzorgen. 

Deze DevOps Professional training is perfect voor

De Certified DevOps Professionals training is perfect voor iedereen die werkzaam is in IT development, operations of service management. Van CIO tot Automation Architect, Product Owner en Project Manager. Heb jij in jouw functie te maken met DevOps of Continuous Delivery, dan is deze training jou op het lijf geschreven. Let op, om deel te nemen aan deze training dien je de DevOps Fundamentals succesvol te hebben afgerond en in het bezit te zijn van het level 2 certificaat.

Wat leer je tijdens de Certified DevOps Professional eLearning?

Je leert waarom moed, teambuilding, leiderschap en continue verbetering belangrijk zijn in een DevOps omgeving. Daarna gaan we dieper in op het DevOps Team, met een focus op diverse soorten gedragingen. We leren feedback vragen en transparantie vergroten. Je ontdekt wat een 'safe to fail' omgeving betekent en waarom dit essentieel is. Aan het einde van de training weet je waarom de juiste cultuur cruciaal is voor het succes van DevOps en welke factoren de cultuur beïnvloeden. Ook leer je continuous improvement faciliteert met o.a. Story Mapping, Retrospectives en team workshops.

eLearning Programma

  • DevOps cultuur : wat is een DevOps cultuur?
  • DevOps risico's: hoe signaleer je risico's en houd je mensen tevreden en gemotiveerd?
  • DevOps tools: leer problemen bespreken tijdens speciale sessies en analyseer workflows.
  • DevOps omgeving: ontdek het belang van een omgeving waarin fouten gemaakt mogen worden.
  • DevOps implementeren: hoe vergroot je vertrouwen en stel je de beste DevOps teams samen?

Practische eLearning DevOps Professional – Enable & Scale  

Onze eLearning-training is erg praktisch. De training bevat casestudy's, interactieve oefeningen en een examen simulator om uw kennis te testen voordat u het echte examen gaat doen. Deze eLearning heeft een slagingspercentage van bijna 100%.

De training is verdeeld in een aantal lessen, die toonaangevende multimedia- en interactieve oefeningen combineren met theorie. Het leren met deze elearning is leuk, praktisch en geeft u alle kennis om het examen te slagen, maar ook om direct toe te passen in uw werk.

Wanneer u klaar bent met uw training, kunt u uw kennis testen met de DevOps Professional – Enable & Scale examensimulator. Wanneer u meer dan 60% goed heeft beantwoord, kunt u zich aanmelden voor het echte DevOps Professional – Enable & Scale examen. De twee officiele online examens zijn onderdeel van deze eLearning training.

DevOps Professionals Certificering - Online examen!

Het examen en DASA certificaat zijn bij deze eLearning inbegrepen. Het examen kan direct na de training worden afgelegd of op een ander moment naar keuze (binnen 1 jaar na de training). Heb je 60% van de multiple choice vragen goed beantwoord, dan ben je geslaagd en ontvang je jouw level 3 certificaat. 

Bekijk onze website (addingvalue .nl) voor ons volledige aanbod van trainingen; zoals: AgilePM; AgilePM; Agile Scrum; AgileSHIFT; AWS; Better Business Cases (BBC); Change Management; CISM, CISSP; COBIT, DevOps; ITIL4; IT4IT; IPMA; ISO/IEC 27001; LeanIT; Management of Portfolios (MoP); Management of Risk (M_o_R); Management of Value (MoV); MSP; Paxis; PMI-ACP; PMI-RMP; PRINCE2; P3O; SAFe; Lean Six Sigma; Software Testing ISTQB; TOGAF; VeriSM en nog veel meer!

Wij hopen u ook te certificeren!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: DevOps.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.