Mental Health Coach

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Academie voor Psychologica
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 Academie voor Psychologica heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 27 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeLeusden
13 sep. 2021 tot 22 mrt. 2022
placeLeusden
1 jan. 2022

Beschrijving

Investeer in uw eigen vermogen...

Mental Health Coach Soms lopen mensen vast in hun werk of privéleven, maar hebben nog wel het vermogen hun problemen zelf op te lossen (zelfsturing) met begeleiding van buitenaf. In zo’n situatie is een Mental Health Coach inzetbaar. Deze coach is een professional die samen met de cliënt aan diens problematiek werkt op een resultaat- en doelgerichte wijze. Opbouw van de opleiding De opleiding bestaat uit twee delen. Het eerste deel omvat tenminste de opleiding NLP practitioner of NLP master practitioner, het tweede deel de opleiding Mental Health Coach. In het tweede deel leer je specifieke coachingsvaardigheden en interventietechnieken in te zetten, coach je onder supervisie drie cliën…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Mental coach, Coaching, Vitaliteit, Sportpsychologie & Sportcoaching en Life Coach.

Investeer in uw eigen vermogen...

Mental Health Coach Soms lopen mensen vast in hun werk of privéleven, maar hebben nog wel het vermogen hun problemen zelf op te lossen (zelfsturing) met begeleiding van buitenaf. In zo’n situatie is een Mental Health Coach inzetbaar. Deze coach is een professional die samen met de cliënt aan diens problematiek werkt op een resultaat- en doelgerichte wijze. Opbouw van de opleiding De opleiding bestaat uit twee delen. Het eerste deel omvat tenminste de opleiding NLP practitioner of NLP master practitioner, het tweede deel de opleiding Mental Health Coach. In het tweede deel leer je specifieke coachingsvaardigheden en interventietechnieken in te zetten, coach je onder supervisie drie cliënten en schrijf je gedurende de opleiding een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). 1. NLP Practitioner Deze basisopleiding maakt je bewust van wie je bent en hoe je doet, je ondervindt wat de verschillende interventietechnieken met je doen, verbetert je vaardigheden op het gebied van communicatie en je krijgt meer inzicht en vertrouwen in je mogelijkheden. Zie hier voor meer informatie over de inhoud van de NLP practitioner 2. Mental Health Coach In dit deel van de opleiding ga je je professionaliseren in coachingsvaardigheden. Na eerst geleerd te hebben over jezelf (IK) leer je nu over ‘IK en mijn CLIËNT’. De opleiding omvat 8 blokken van 2 dagen en verplichte deelname aan een intervisiegroep. Financiële investering De opleiding kost € 4695,-. In dit bedrag is opgenomen de opleiding NLP practitioner op een locatie naar keuze en de vervolgopleiding in Leusden. Het is inclusief syllabi, boeken, koffie/thee, lunch en certificeringskosten. Ben je al in het bezit van een erkend (NVNLP) certificaat NLP practitioner, dan zijn de kosten voor het vervolg € 2395,-. In overleg kun je in termijnen via een automatische incasso betalen. Je betaalt dan 10% als aanbetaling + eenmalig € 25,- als bijdrage in de incassokosten. Het aantal termijnen kun je zelf vaststellen; het maximum aantal is de looptijd van de opleiding. Dit zijn 20 termijnen voor de hele opleiding. De vervolgopleiding wordt zowel in het weekend als op doordeweekse dagen gegeven. Kijk voor meer informatie op de agenda, rechts op deze pagina.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.