Academie voor Holistisch Coachen

Academie voor Holistisch Coachen

Adres:

Prof. Bronkhorstlaan 10-86
3723 MB Bilthoven

Beschrijving

Sinds 2007 is de Academie voor Holistisch Coachen hét instituut voor opleidingen en trainingen op het gebied van Holistisch Coachen. Wij verzorgen beroepsopleidingen en trainingen waarin deelnemers worden opgeleid tot coach. Waarbij naast alle inhoudelijke kennis, de benodigde praktijkvaardigheden én de vijf holistische invalshoeken (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en zingeving) aan de or…

Lees de volledige beschrijving

Sinds 2007 is de Academie voor Holistisch Coachen hét instituut voor opleidingen en trainingen op het gebied van Holistisch Coachen. Wij verzorgen beroepsopleidingen en trainingen waarin deelnemers worden opgeleid tot coach. Waarbij naast alle inhoudelijke kennis, de benodigde praktijkvaardigheden én de vijf holistische invalshoeken (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en zingeving) aan de orde komen. Wij kijken dus naar de mens als geheel, niet naar één of twee deelgebieden. Wat ons daarnaast onderscheidt is dat jouw persoonlijke ontwikkeling als mens en als coach ruimschoots de aandacht krijgt. Jij bent immers zelf het belangrijkste instrument bij de begeleiding van andere mensen. Met als resultaat dat je het coachingsvak niet alleen kent maar ook kunt uitoefenen. Met voldoende kennis, kunde, zelfvertrouwen en geloof in jezelf om een succesvolle coach te worden.

De beroepsopleidingen die wij aanbieden zijn:

- Holistsiche LeefstijlCoaching, een coachingsopleiding van 22 maanden waarin je mensen leert te begeleiden naar meer innerlijk welbevinden en een gezonde leefstijl

- BasisCoach, de online coachingsopleiding van 10 maanden waarin alle technieken en vaardigheden die je nodig hebt om als coach aan de slag te kunnen gaan, aanwezig zijn

- Coachingsopleiding Liefdevol Leven, een coachingsopleiding waarin het liefdevol met jezelf en met anderen centraal staat. Met een unieke coachingsmethode leer je om meer ruimte voor jezelf in te nemen in je werk en privé leven. En dat over te dragen aan anderen.

Waarom kiezen voor de Academie voor Holistisch Coachen?
Je volgt bij ons geaccrediteerde en dus kwalitatief hoogwaardige opleidingen.

Je komt terecht in een kleine groep deelnemers van 8 tot 12 personen.

Je ontmoet deskundige en betrokken docenten die vanuit hun eigen professionele praktijk kennis en ervaring meenemen en op een praktische manier overdragen.

Je kunt na je afstuderen als leefstijlcoach aan de slag bij ons zusterbedrijf Vitalemedewerkers.nu en als adviseur Keurmerk Gezond Bedrijf.

En je krijgt les op onze eigen sfeervolle locatie in Bilthoven.

Ervaring met Academie voor Holistisch Coachen?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Academie voor Holistisch Coachen? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken