Academie voor gedragsverandering

Adres:

Amaliastraat 8
3522 AV Utrecht

Beschrijving

Veel mensen hebben een verandertaak in de organisatie waar zij werken. De wereld verandert snel. Iedere verandering heeft gevolgen voor het gedrag van mensen. Vaak verlopen verandertrajecten moeizaam. Er is weerstand, mensen vallen terug in eerdere patronen, en het gaat mis omdat mensen niet rationeel zijn in hun handelen. Om mensen met een verandertaak te helpen, is de Academie voor gedragsverand…

Lees de volledige beschrijving

Veel mensen hebben een verandertaak in de organisatie waar zij werken. De wereld verandert snel. Iedere verandering heeft gevolgen voor het gedrag van mensen. Vaak verlopen verandertrajecten moeizaam. Er is weerstand, mensen vallen terug in eerdere patronen, en het gaat mis omdat mensen niet rationeel zijn in hun handelen. Om mensen met een verandertaak te helpen, is de Academie voor gedragsverandering opgericht. De academie organiseert inspiratiebijeenkomsten, workshops, opleidingen en ontwikkelt methoden die gebruikt kunnen worden bij een gedragsverandering, zowel bij interne als bij externe stakholders.

Ervaring met Academie voor gedragsverandering?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Academie voor gedragsverandering? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken