2-daagse Masterclass Creëer de gunfactor bij aanbestedingen: overtuig door tekst en beeld

Tijdsduur

2-daagse Masterclass Creëer de gunfactor bij aanbestedingen: overtuig door tekst en beeld

NIAC (een initiatief van Aanbestedingskalender.nl)
Logo van NIAC (een initiatief van Aanbestedingskalender.nl)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

2-daagse Masterclass creëer de gunfactor: overtuig door tekst en beeld

Leer winnend in te schrijven op een Tender

Natuurlijk geeft u de juiste antwoorden op de vragen uit de aanbestedingsdocumenten. U bent immers een specialist op uw vakgebied van tendermanagement. Maar wordt het werk u daardoor ook gegund? Dat laatste is niet alleen een kwestie van het juiste antwoord geven. Dat is een kwestie van het juiste antwoord geven op de juiste manier! Inhoud en vorm gaan daarbij hand in hand. In deze 2-daagse actieve Masterclass leert u hoe u zich als aanbieder onderscheidt, hoe u sympathie kweekt (zelfs in een technische omgeving) en vertrouwen oproept. En hoe u daarmee zorgt dat het werk letter…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

2-daagse Masterclass creëer de gunfactor: overtuig door tekst en beeld

Leer winnend in te schrijven op een Tender

Natuurlijk geeft u de juiste antwoorden op de vragen uit de aanbestedingsdocumenten. U bent immers een specialist op uw vakgebied van tendermanagement. Maar wordt het werk u daardoor ook gegund? Dat laatste is niet alleen een kwestie van het juiste antwoord geven. Dat is een kwestie van het juiste antwoord geven op de juiste manier! Inhoud en vorm gaan daarbij hand in hand. In deze 2-daagse actieve Masterclass leert u hoe u zich als aanbieder onderscheidt, hoe u sympathie kweekt (zelfs in een technische omgeving) en vertrouwen oproept. En hoe u daarmee zorgt dat het werk letterlijk en figuurlijk aan úw onderneming gegund wordt. Van gunnen naar gunning!

Wat leert u?

In deze 2-daagse Masterclass kijken we naar een inschrijving als één geheel, waarin branding, beeld en tekst samenwerken om de gunfactor te bereiken. U leert denken zoals grote merken denken, volgens de principes van ‘branding’. Wat is uw visie; wat is de essentie van uw aanbieding? Met wie voert u dit ‘virtuele verkoopgesprek’? Hoe raakt u de lezer, hoe overtuigt u hem? Op welke manier onderscheidt u zich van uw concurrent? U hoort alles over de fijne kneepjes van overtuigend schrijven en ziet wat beeld kan doen om uw boodschap te versterken en te verduidelijken. Natuurlijk gaat u zelf aan de slag om uw vaardigheden direct in de praktijk te brengen.

Ga zelf aan de slag met branding, beeld en teksten en krijg direct feedback van de experts!

Dit komt er aan bod

 • Uw aanbieding als een merk!
 • Wat staat er níet in de leidraad?
 • Het ‘verbeelden’ van uw aanbieding
 • Overtuigend schrijven: do’s and don’ts
 • Logisch structureren
 • Vormgeven van tekst
 • Illustraties: wel of niet?
 • Aan welke eisen voldoet een goede illustratie?
 • Een snelle beoordeling van uw eigen werk
 • En heel veel praktijkvoorbeelden!
 • Twee daagse Masterclass

Dag 1: Gunfactor – Branding en beeld
Dag 1 staat in zijn geheel in het teken van Branding en beeld. Op de eerste dag van de Masterclass leren wij u hoe u de gunfactor creëert als het gaat om branding en het gebruiken van beeld. Na deze dag bent u ook beter voorbereid om tijdens de tweede dag nog beter teksten te leren schrijven;

Dag 2: Gunfactor – Tekst
Dag 2 staat in zijn geheel in het teken van Tenderteksten schrijven. In deze tweede dag van de Masterclass leert u er alles over en gaat u zelf aan de slag met Tenderteksten.

Vorige deelnemers zeggen over deze Masterclass:

 • Wat in mij opkomt: … “ik hoop dat mijn concurrenten de weg naar jullie niet weten te vinden.. ik wil graag voorsprong houden”
 • “Denk je al alles van aanbestedingen te weten? Dan is deze training een goede spiegel waarin je ongetwijfeld weer nieuwe invalshoeken leert kennen. Gegeven door professionele docenten met een bak aan praktijkervaring” – Melvin van Luit – MWM2
 • “De Masterclass ‘Creëer de gunfactor’ biedt mooie inzichten om de inschrijving zowel visueel als taalkundig te verbeteren.” – Lisette Visser – USG Legal
 • “Deze Masterclass heeft me laten zien dat je meer kunt bereiken door bewust te zijn van wat je schrijft en presenteert.” – Albert Keizer – Next Generation Shipyards bv Lauwersoog
 • “De Masterclass heeft me echt verder geholpen en de behandelde stof kan ik direct toe gaan passen in de praktijk! Frans en Roeland zijn zo deskundig en ik heb veel van hen geleerd.”
 • Heel leerzame en leuke Masterclass voor (gevorderde) tendermanagers (bidmanagers, salesmanagers). Je leert hoe je een pakkende tekst kunt schrijven en hoe je je aanbieding er aantrekkelijk en verzorgd laat uitzien.” – Rinsophie Vellinga – Cendris Customer Contact

Voor wie?

Heeft u regelmatig te maken met inschrijvingen? Als ondernemer of als verantwoordelijk medewerker? Wilt u de fijne kneepjes van het vak doorgronden en uw vaardigheden aanscherpen? Of is het aanbestedingsproces nieuw voor u en wilt u weten hoe u meteen een goed begin maakt? Bent u salesmanager/tendermanager/marketingmanager/verantwoordelijk voor alle aanbestedingen/tenders van uw organisatie. Dan is deze 2-daagse praktische workshop voor ú gemaakt.

Voor welke branche/type organisaties
Frans en Roeland hebben deze Masterclass gegeven aan deelnemers uit diverse branches. Daarnaast zijn ze ervaren inschrijvers op aanbestedingen voor diverse type organisaties. Voorbeelden zijn:

 • ICT
 • Incassobureaus
 • Gerechtsdeurwaarders
 • Trainings faciliteiten/Opleidingsbureau’s
 • Beveiligers
 • Cateraars
 • Bouw & Infra
 • Zorg
 • etc.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.