Radicale Zelfsturing voor teams en organisaties

Auteur:
Norbert Netten
Aantal pagina's:
Formaat:

Radicale Zelfsturing voor teams en organisaties

Kracht van Verbinding
Logo van Kracht van Verbinding
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7 Kracht van Verbinding heeft een gemiddelde beoordeling van 7 (uit 1 ervaring)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

De Kracht van Verbinding methode is diepgaand, goed onderbouwd en praktisch toepasbaar.

Radicale Zelfsturing is veel meer dan de organisatie van werk. Het is een vorm van samenwerken die de meeste ruimte biedt om volledig verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor jezelf, voor elkaar en voor het resultaat. Daardoor is het ook de meest ondersteunende methode voor ontwikkeling van team en organisatie, maar ook van jezelf. Zelfsturing goed laten werken is niet eenvoudig. Je deelt vreugde en succes als het goed gaat, maar ook irritatie en frustratie als het niet werkt. Daarin verschilt het niet van werken in een hiërarchische organisatie. Waarin het wel verschilt is dat je niets op anderen kunt afschuiven. Wat niet goed loopt los je op, met elkaar. Door radicale zelfsturing toe te p…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

De Kracht van Verbinding methode is diepgaand, goed onderbouwd en praktisch toepasbaar.

Radicale Zelfsturing is veel meer dan de organisatie van werk. Het is een vorm van samenwerken die de meeste ruimte biedt om volledig verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor jezelf, voor elkaar en voor het resultaat. Daardoor is het ook de meest ondersteunende methode voor ontwikkeling van team en organisatie, maar ook van jezelf. Zelfsturing goed laten werken is niet eenvoudig. Je deelt vreugde en succes als het goed gaat, maar ook irritatie en frustratie als het niet werkt. Daarin verschilt het niet van werken in een hiërarchische organisatie. Waarin het wel verschilt is dat je niets op anderen kunt afschuiven. Wat niet goed loopt los je op, met elkaar. Door radicale zelfsturing toe te passen valt er veel te ontdekken, over werkprocessen, over jezelf en over samenwerken. En nee, dat is niet altijd leuk, maar dat is werken voor een baas ook lang niet altijd. Het verschil zit ‘m in de enorme voldoening die je ervaart als het goed gaat. In het e-boek bespreekt team en personal coach Norbert Netten waarom zelfsturing belangrijk is en wat er bij komt kijken om het goed te laten werken. Hij reikt een instrument aan voor het ondersteunen van zelfstandige leerprocessen (Perodiek Systeem van Radicale Zelfsturing) en hij geeft een reflectie-instrument om de kwaliteit van zelfsturing te meten (model van de Kracht van Verbinding, waarvan Radicale Zelfsturing een toepassing is. Het e-boek is gratis. 

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Norbert Netten
Norbert Netten
Ontdek de Kracht van Verbinding
7

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.